Хтио да се похвали потписом за Динамо, преносио секс!

"Притиснуо сам погршено дугме", објаснио је Камерунац у неуверљивом објашњењу.

Фудбал 01.08.2019 | 14:20
Хтио да се похвали потписом за Динамо, преносио секс!
Пратиоци камерунског фудбалера Клинтона Н'Жија на друштвеној мрежи "Снапцхат" сигурно су били шокирани због снимка који је случајно "стримовао" претурајући по телефону.

Наиме, Н'Жи је случајно уживо преносио снимак сексуалног односа са непознатом женском особом, а у неуверљивом објашњењу ове ситуације саопштио је да је превише попио и да је на телефону притиснуо погрешно дугме.

"Жао ми је... Био сам пијан. Славио сам нови уговор и хтео сам да прочитам вести, а случајно сам притиснуо дугме које није требало", објаснио је Камерунац.

Видео су виделе хиљаде људи пре него што је обрисан са апликације, па се тако и даље могу пронаћи на друштвеним мрежама - неки су га сачували.

Занимљиво је да ово није први "секс скандал" Н'Жија јер је претходно снимљен, на дужности са репрезентацијом Камеруна, са две женске особе у хотелској соби - због чега је каснио на прјатељску утакмицу са Буркином Фасо.

Клинтон Н'Жи је иначе нови фудбалер Динама из Москве из који је стигао из Марсеја, док је претходно неуспешно носио дрес Тотенхема.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар