Htio da se pohvali potpisom za Dinamo, prenosio seks!

"Pritisnuo sam pogršeno dugme", objasnio je Kamerunac u neuverljivom objašnjenju.

Fudbal 01.08.2019 | 14:20
Htio da se pohvali potpisom za Dinamo, prenosio seks!
Pratioci kamerunskog fudbalera Klintona N'Žija na društvenoj mreži "Snapchat" sigurno su bili šokirani zbog snimka koji je slučajno "strimovao" preturajući po telefonu.

Naime, N'Ži je slučajno uživo prenosio snimak seksualnog odnosa sa nepoznatom ženskom osobom, a u neuverljivom objašnjenju ove situacije saopštio je da je previše popio i da je na telefonu pritisnuo pogrešno dugme.

"Žao mi je... Bio sam pijan. Slavio sam novi ugovor i hteo sam da pročitam vesti, a slučajno sam pritisnuo dugme koje nije trebalo", objasnio je Kamerunac.

Video su videle hiljade ljudi pre nego što je obrisan sa aplikacije, pa se tako i dalje mogu pronaći na društvenim mrežama - neki su ga sačuvali.

Zanimljivo je da ovo nije prvi "seks skandal" N'Žija jer je prethodno snimljen, na dužnosti sa reprezentacijom Kameruna, sa dve ženske osobe u hotelskoj sobi - zbog čega je kasnio na prjateljsku utakmicu sa Burkinom Faso.

Klinton N'Ži je inače novi fudbaler Dinama iz Moskve iz koji je stigao iz Marseja, dok je prethodno neuspešno nosio dres Totenhema.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar