Водовод иза себе оставља рупе

Улица Лазе Костића у Бијељини након радова АД "Водовод и канализација". Ко је надлежан? - питају се станари ове улице, који су на фејсбук страници поставили ове фотографије.  

Република Српска 31.07.2019 | 17:08
Водовод иза себе оставља рупе
Грађани Бијељине указују да је недопустиво да јавно предузеће "Водовод и канализација" којем плаћају услуге по изузетно високој цијени остављају овакав русвај иза себе који може да буде опасност за све учеснике у саобраћају у овој улици. 

"Плаћамо воду по највишој цијени у Српској, па се питамо гдје одлази тај новац, када овакав немар остављају иза себе", каже један од станара ове улице. 



БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зизи

31.07.2019 15:25

Водовод наплацује мјесецно 10 км за домацинства која не користе воду. По којем закону могу ,,отимати" народу паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

31.07.2019 17:08

По закону СФРЈ.Ако је ико цитао цек од пореза сви су плацали воду иако мало ко да је и бунар имао.Прије су људи били неписмени а и у страху од резима нису смјели да се буне ни за ста.Данас су мало писмени али не смију да се супроставе резиму.Плацали смо и путарину а да пута нисмо имали цак смо имали и обавезу да по километар идемо од куце и да поред тамо гдје је био неки блатњав макадам морали да копамо канале.

Name

Ре Зизи

31.07.2019 23:29

Ауу асвалта дебљине као палацинка! !!!!

Name

Ад

31.07.2019 15:31

Водовод наплацује мјесецно 10 км за домацинства која не користе воду. По којем закону могу ,,отимати" народу паре. Народ који додје из дијаспоре мора да плати иако воду није тросио.Прије је била обавеза око 3 км плацање водоводног бројила. Сад је настала ОТИМАЦИНА.

ОДГОВОРИТЕ