Vodovod iza sebe ostavlja rupe

Ulica Laze Kostića u Bijeljini nakon radova AD "Vodovod i kanalizacija". Ko je nadležan? - pitaju se stanari ove ulice, koji su na fejsbuk stranici postavili ove fotografije.  

Republika Srpska 31.07.2019 | 17:08
Vodovod iza sebe ostavlja rupe
Građani Bijeljine ukazuju da je nedopustivo da javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" kojem plaćaju usluge po izuzetno visokoj cijeni ostavljaju ovakav rusvaj iza sebe koji može da bude opasnost za sve učesnike u saobraćaju u ovoj ulici. 

"Plaćamo vodu po najvišoj cijeni u Srpskoj, pa se pitamo gdje odlazi taj novac, kada ovakav nemar ostavljaju iza sebe", kaže jedan od stanara ove ulice. 



BN

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zizi

31.07.2019 15:25

Vodovod naplacuje mjesecno 10 km za domacinstva koja ne koriste vodu. Po kojem zakonu mogu ,,otimati" narodu pare.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

31.07.2019 17:08

Po zakonu SFRJ.Ako je iko citao cek od poreza svi su placali vodu iako malo ko da je i bunar imao.Prije su ljudi bili nepismeni a i u strahu od rezima nisu smjeli da se bune ni za sta.Danas su malo pismeni ali ne smiju da se suprostave rezimu.Placali smo i putarinu a da puta nismo imali cak smo imali i obavezu da po kilometar idemo od kuce i da pored tamo gdje je bio neki blatnjav makadam morali da kopamo kanale.

Name

Re Zizi

31.07.2019 23:29

Auu asvalta debljine kao palacinka! !!!!

Name

Ad

31.07.2019 15:31

Vodovod naplacuje mjesecno 10 km za domacinstva koja ne koriste vodu. Po kojem zakonu mogu ,,otimati" narodu pare. Narod koji dodje iz dijaspore mora da plati iako vodu nije trosio.Prije je bila obaveza oko 3 km placanje vodovodnog brojila. Sad je nastala OTIMACINA.

ODGOVORITE