Руска трансфер "бомба"!

Познати Немац у Спартак Москви! Освајач Светског првенства 2014. године стиже међу црвено-беле.  Велики дан за Спартак: Стигао шампион света! Андре Ширле ће следеће сезоне наступати на позајмици у Русији.

Фудбал 31.07.2019 | 21:37
Руска трансфер "бомба"!
Док се припремају за почетак учешћа у квалификацијама за Лигу Европе, фудбалери Спартак Москве дочекали су звучно појачање.

Бивши репрезентативац Немачке Андре Ширле (28), освајач Мундијала 2014. и бивши члан Челсија и Фулама доћи ће на "Откритје арену" као позајмљен играч Борусије Дортмунд.

Према писању немачког листа "Кикер", крилни нападач пристао је на селидбу у Москву, а његов нови клуб добио је могућност да га следећег лета "потпише" за седам милиона евра.

Прошле године, Ширле је играо за Фулам, али је његов уговор раскинут годину дана раније јер је Фулам "кратио" списак играча због елиминације у Чемпионшип.

Некадашњи ђак Мајнца и првотимац Бајер Леверкузена има за собом 57 наступа за репрезентацију, али претходних година ипак није био највећој сцени. Можда ће му зато селидба у Спартак пријати, као и клубу који је прошле године био пети на табели руске Премијер лиге.

Светски шампион из Бразила Андре Ширле провешће наредну сезону на позајмици у Спартаку из Москве. Крилни фудбалер Борусије из Дортмунда преселио се у престоницу Русије након бледе сезоне у редовима Фулама, па че на другом крају Европе пробати да се фудбалски врати у живот и оживи каријеру.

Руски тим има опцију да га следећег лета откупи за отприлике 7.000.000 евра, према појединим изворима.

"Желимо све најбоље Андреу у Москви и сваки успех", потврдио је спортски директор Милионера Михаел Цорк.

Јасно је и зашто. У Борусији једва чекају да се ратосиљају фудбалера који има огроман уговор до јуна 2021. на Вестфалену.

Фото: Спартак Москва

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар