Дибалина плата кочи трансфер у Јунајтед!

Он би да му плата остане 7. 000. 000, али. . .

Фудбал 31.07.2019 | 20:59
Дибалина плата кочи трансфер у Јунајтед!
Захтеви које има Пауло Дибала коче његов трансфер у Манчестер Јунајтед и потенцијалну трампу у којој би Ромелу Лукаку отишао у другом смеру.

Дибала је добио дозволу да преговара са Јунајтедом у уторак, пошто је трампа већ договорена са Јувентусом. Али, сада Сан пише, и то под вињетом ексклузивно, да офанзивни играч Старе даме и тим са Олд Трафорда имају размимоилажења по питању плате.

Тим Оле Гунара Солскјера је недавно добио смањење плате за 25% због неуспеха клуба да се пласира у Лигу шампиона и то свакако не иде у корист Дибали који у Јувеу зарађује 7.000.000 евра годишње.

Енглески медији додају да 26-годишњи Дибала захтева исту плату, без обзира на то у ком Јунајтед игра такмичењу. Такође, додају да је Дибала расположен да остане у Јувентусу ако већ не може да добије тражену плату у Манчестеру.

У међувремену, Скај пише да је Аргентинац данас тренирао са Јувентусом и да би ових дана, вероватно сутра, требало да одржи разговор са Маурисијем Саријем у вези са својом будућношћу у клубу.

Навијачи су за то да Дибала остане, па је велики број њих тражило од Дибале да остане у клубу, на шта је Аргентинац одговорио "лајком". То наравно ништа не мора да значи, али делује да је прича око могућег одласка Дибале у Манчестер и преласка Лукакуа у Јувентус ту негде на шансама 50:50.

Дибалина плата може да буде озбиљан проблем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар