Прича: Италијанска сапуница...

У главним улогама су Лукаку, Икарди, Џеко, Дибала и Ребић. . .

Фудбал 31.07.2019 | 23:00
Прича: Италијанска сапуница...
Гледали смо шпанске сапунице и оне чувене заплете. Треба времена човеку да похвата ко је коме ту шта и шта ће се на крају десити. Е овога лета гледамо италијанску сапуницу, а у главним улогама су Ромелу Лукаку, Мауро Икарди, Един Џеко, Пауло Дибала и Анте Ребић... И све је међусобно повезано у стилу "Телевиза презента".

Хајде да кренемо од преговора Интера и Ромелуа Лукакуа. Трајали су преговори четири месеца и на крају пропали. Интер је дао колико је могао, Бепе Марота је причао о томе, али није успео да запечати договор и Лукаку је остао само Интерова жеља.

Е, ту је ушао Јувентус. Само неколико сати пошто је дефинитивно објављен Јувентусов план да Манчестер Јунајтеду понуди Паула Дибалу за Ромелуа Лукакуа и новац, италијански медији су јавили да је договор постигнут између Манчестера и Јувентуса. Остало је још да Аргентинац усагласи детаље уговора са клубом са Олд Трафорда и то ће бити то. Дибала ће на Олд Трафорд, а Лукаку уместо у Милано - у Торино код Кристијана Роналда и Мауриција Сарија. Чак је прича додатно продубљена, па би чак и Марио Манџукић могао да упадне у једначину и да би поред Дибале и Манџукић могао у Енглеску.

Онда се поставља питање - шта ће сада Интер када је "остао" без Лукакуа? Има више опција. Већ смо писали да је жеља и Единсон Кавани, али имају Неразури још опција.

Прва је - Анте Ребић. Интер се према писању медија са Апенина окренуо ка Хрвату. Одустао је од Лукакуа, али су му потребни офанзивни играчи. Ребић има тренутно проблема са повредом леђа, а прошле сезоне је дао 10 голова и имао је шест асистенција на 38 мечева за Ајнтрахт. Ребићева цена је ту негде око 40.000.000 евра, а део тог новца би отишао и Фјорентини, његовом бившем клубу.

Међутим, Ребић није једина жеља Интера, и ту долазимо до највећег заплета. Неазури дуго покушавају да доведу Едина Џека, али никако да се довољно отворе. Нудили су 13.000.000 плус 2.000.000 на име бонуса, али Вучица је решла да Џека не пушта испод 20.000.000 евра.

Сада опет Интер размишља да да Маура Икардија Роми, а да заузврат добије Џека и новац. Рома је већ пробала раније да одради овај посао, али је тај додатни новац који је ишао уз Џека за Икардија био недовољан. Ако Вучица појача понуду, онда бисмо могли да видимо размену Џеко + новац за Икардија.

Наравно, ако то Икарди жели. Јер, Аргентинац има као опцију и Наполи и са њим Лигу шампиона, мада, како кажу италијански медији, није баш сто посто сигуран да жели да пређе у тај клуб.

Права сапуница. Клупко се одмотава, мада, делује заправо да је све замршеније како који дан, односно сат, пролази.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар