Хаос у Скупштини: Гађала је флашом

Током данашњег засједања Скупштине Босанско-подрињског кантона одвијала се права драма када је опозициони посланик Далиборка Миловић физички насрнула на предсједницу Скупштине Едиту Велић.

Босна и Херцеговина 31.07.2019 | 14:03
Хаос у Скупштини: Гађала је флашом
Наиме, тачка дневног реда била је избор чланова Независног одбора за избор полицијског комесара. Ипак, због одређених неслагања у начину избора чланова одбора, опозициони посланик Далиборка Миловић из Либералне странке повукла је витални национални интерес и упозорила предсједавајућу Скупштине БПК Горазде на кривичну одговорност код гласања око Независног одбора за избор комесара.

Миловић потом дужи временски период није хтјела напустити говорницу, па је предсједавајућа Скупштине у једном тренутку прекинула сједницу.

Миловић је потом донијела и столицу и сјела иза говорнице. Није попуштала упркос разговорима с другим члановима своје странке. Далиборки Миловић се за говорницом придрузио посланик Мирсад Диздар (ЛС) па су заједно сједили иза говорнице. Диздар је почео добацивати и прекидати, да би Јасмин Хазнадар, посланик А-СДА пришао и покушао га одгурати иза говорнице. Настала је гужва у којој је Миловић флашом воде гађала предсједавајућу Скупштине, након чега је Велић тражила прекид сједнице и долазак полиције.

Сједница је потом прекинута, а у скупштинску салу је стигла и полиција која је узела изјаве од актерки овог немилог догађаја, јавља Клиx.



(Клиx)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

фјдксл

31.07.2019 12:21

Па зар у Горажду тако? Зар у Федерацији није све мед, млијеко и остало? Ријалити од Уне до Дрине, од Саве до мора.... Ко каже да је у неком блентитету горе или боље нек си попије конзумацију и мрш на спавање. Хебо нас онај ко нам доведе демократију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.07.2019 12:32

Па она је из васег блентитета па није ни цудо сто се тако понаса...

Name

ХАХАха

31.07.2019 12:42

Демократију смо ми имали, ово је ДРПОКРАТИЈА , и то од оних сто нису вољели демократију .

Name

Искрено

31.07.2019 15:13

Да је привреда код нас развијена ко у Горазду,било би добро,па нек се марињају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

01.08.2019 00:17

Ово је срамота!!! Нико не спомиње дотицног који насрно на Диздара! Ово је дискриминација и доказ како се третирају Срби у Федерацији !!!

ОДГОВОРИТЕ