Навијачи подигли тужбу због Кристијана Роналда!

Група фудбалских навијача у Јужној Кореји подигла је тужбу против организатора пријатељске утакмице између Јувентуса и Ол Стар арс екипе корејске лиге јер није наступио Португалац Кристијано Роналдо.

Фудбал 31.07.2019 | 14:39
Навијачи подигли тужбу због Кристијана Роналда!
Роналдо је по уговору требао играти барем једно полувреме, али је на крају целу утакмицу која је завршила резултатом 3:3, провео на клупи за резерве.

На трибинама стадиона у Сеулу окупило се више од 60.000 гледалаца, а многи су дошли на утакмицу како би видели једног од најбољих играча света. Посебно након што је организатор утакмице, компанија "Тхе Фаста Инц" најавила како је ЦР7 играти барем једно полувреме.

Занимљиво, почетак утакмице каснио је сат времена јер су играчи Јувентуса дошли на стадион директно са аеродрома након лета из Кине.

"Многи навијачи су купили улазнице како би видели Роналда. Организатор је рекламирао утакмицу како ће Португалац сигурно играти барем 45 минута. Компанија је лажним оглашавањем искористила играча, али и преварила навијаче", рекао је адвокат Ким Мин-ки који припрема тужбу, пренела је агенција "Фена".

Адвокат ће за сваког навијача тражити поврат новца за улазницу (59 долара), те одштету за душевне боли (850 долара).

"До сада је неколико особа подигло тужбу, а имамо најава за још неколико стотина особа",изјавио је адвокат додавши: "Што се тиче душевне боли, желео бих нагласити како су неки од навијача велики обожаваоци Роналда, дакле, за њих је његово неиграње било врло болно".

Из фирме која је организовала утакмицу објавили су саопштење у којем се наводи да италијански великан није поштовао услове уговора, а вођсво К Лиге послало је торинској "Старој дами" протестно писмо због кршења уговора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар