Бајерн унаказио Фенербахче и бројао до шест!

Милер дошао до хет-трика! Немачки првак још у првом полувремену постигао пет голова против турског тима.

Фудбал 31.07.2019 | 08:00
Бајерн унаказио Фенербахче и бројао до шест!
Како ствари стоје, Бајерн је већ ушао у монструозну форму за почетак наредне сезоне. Ове вечери на Ауди купу, цех је платила екипа Фенербахчеа, која је „попила“ чак шест голова, а на крају ипак успела да дође и до једног утешног. Веома битну улогу на овом мечу играо је Томас Милер, који је у игру ушао у 20. минуту уместо Сержа Гнабрија који се повредио.

И одмах по Милеровом уласку у игру, Баварци су дошли и до првог поготка за који, руку на срце, он није био заслужан. Лопта је прошла кроз шуму играча у шеснаестерцу и дошла је до Левандовског, који је само успео да је проследи до Санчеса који није имао проблема да је убаци у гол, пошто је био сасвим сам.

Шест минута касније Горцека је дуплирао предност, мада заслуге за гол највише иду Кингслију Коману. Он је пробио по левој страни терена, направио пар одличних дриблинга, а потом лопту добацио право на ноге Горецки који ју је запуцао право по средини мреже.

А тада на сцену ступа Томас Милер. Играо се 31. минут када се одбрана Фенербахчеа поигравала са лоптом у шеснаестерцу, а искусни Немац се ушуњао са леђа, преузео је и лако проследио иза голмана турске екипе.

Фантастична тимска акција виђена је у 40. минуту утакмице. Лопта се тако брзо кретала кроз шеснаестерац Фенербахчеа, да су играчи турског тима само могли да је испрате погледом. На крају је завршила у ногама Кингслија Комана, који је повисио на великих 4:0.

Али ни ту није био крај погоцима Бајерна у првом делу игре. Маурисио Исла је оборио Роберта Левандовскогу шеснаестерцу, а судија је показао на белу тачку. Одоговорност је преузео ко други него Томас Милер и на семафору је писало 5:0.

Нису стали Баварци ни по повратку са одмора. Играо се 58. минут када су фудбалери Фенербахчеа покушали да направе неуспелу офсајд замку, голман турске екипе излетео је на 25 метара од гола и оставио Томаса Милера да га савлада са неких 30 метара за хет-трик. Комично, говорећи о одбрани турског тима.

Ипак, поклекла је и одбрана Бајерна у 64. минуту утакмице. Био је то соло продор Макса Крузеа, који је на крају и шутирао у даљи угао и успео да савлада голмана Бавараца. Испоставиће се да је он поставио и коначан резултат на овом сусрету.

БАЈЕРН - ФЕНЕРБАХЧЕ 6:1
/Санчес 22, Горецка 28, Милер 31, 44, 58, Коман 40 - Крузе 64/

Бајерн: Нојер (од 46. минута Улрих), Кимих, Зиле (од 60. минута Дејвис), Боатенг (од 60. минута Боатенг), Алаба (од 60. минута Толисо), Горецка, Алкантара (од 74. минута Цајсер), Санчес (од 60. минута Мартинез), Гнабри (од 20. минута Милер), Левандовски (од 74. минута Арп), Коман (од 60. минута Синг)

Фенербахче: Текин, Калдирим (од 23. минута Дирар), Маркес Сикјера, Чифтпинар, Исла (од 46. минута Саглам), Родригес (од 46. минута Зајц), Туфан (од 71. минута Кадиоглу), Екичи (од 46. минута Рејес), Мозес (од 66. минута Сајадманеш), Мурићи, Крузе

ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ - АУДИ КУП

Уторак

Реал Мадрид - Тотенхем 0:1 (0:0)
/Кејн 22/

Бајерн Минхен - Фенербахче 6:1 (5:0)
/Санчес 22, Горецка 28, Милер 31, 44, 58, Коман 40 - Крузе 64/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар