Обожаватељка му не да мира

Млади словеначки свештеник појадао се вјерницима како се жупљанка, старија од 60 година, заљубила у њега толико јако да га не пушта на миру, пише 24сата. хр.

Регион 30.07.2019 | 19:01
Обожаватељка му не да мира
– Госпођа шири гласине да са мном има посебан однос, да ће живјети са мном и да ћу ја напустити свој позив – тврди Горан Кухар, млади свештеник у Мурској Суботи.

Истиче да је жена толико заљубљена у њега да има љубоморне испаде према свим женама с којима он прича. Кад види да је нека жена разговарала с њим, тврди, крене је застрашивати.

– Нећу напустити цркву због ње. Све њене гласине су плод покварене и болесне маште. Молим вас да не насједате на њих – замолио је Кухар вјернике.

О проблемима са старијом жупљанком, свештеник је говорио и за неколико телевизија.

Испричао је како му је прво само слала писма, а потом му је почела куповати и дарове.

 
Жена је удата па је свешетник писао њеном мужу. Али старица и даље не попушта. 

– Штити ме као малог медвједа. Смртни је непријатељ свим женама с којим се дружим. Не знам шта да радим – испричао је он за Канал А.

Птизнао је и да жена баш није његов тип.

– И кад бих се желио оженити и основати породицу, та дама не би била мој избор. Али не желим, јер ми је свештенство предрагоцјено да бих га напустио – закључио је Кухар.

Младном свештенику подршку је преко друштвених мрежа изразио и птујски бискуп Петер Штрумф. Кухара је похвалио за храброст јер је, будући да му полиција не може помоћи, заштиту потражио пред камерама.

– Добро је да јавност види с чиме се сви свештеници требају носити те какве менталне напоре морају да трпе због узнемиравања и пријетњи –  рекао је бискуп Штрумф.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стана

30.07.2019 20:52

"Птице умиру пјевајуци"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАНКА

31.07.2019 05:23

Те од 60.г и висе су данас горе од младих.Посебно ако су ВЕСЕЛЕ УДОВИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ