Obožavateljka mu ne da mira

Mladi slovenački sveštenik pojadao se vjernicima kako se župljanka, starija od 60 godina, zaljubila u njega toliko jako da ga ne pušta na miru, piše 24sata. hr.

Region 30.07.2019 | 19:01
Obožavateljka mu ne da mira
– Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živjeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv – tvrdi Goran Kuhar, mladi sveštenik u Murskoj Suboti.

Ističe da je žena toliko zaljubljena u njega da ima ljubomorne ispade prema svim ženama s kojima on priča. Kad vidi da je neka žena razgovarala s njim, tvrdi, krene je zastrašivati.

– Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih – zamolio je Kuhar vjernike.

O problemima sa starijom župljankom, sveštenik je govorio i za nekoliko televizija.

Ispričao je kako mu je prvo samo slala pisma, a potom mu je počela kupovati i darove.

 
Žena je udata pa je svešetnik pisao njenom mužu. Ali starica i dalje ne popušta. 

– Štiti me kao malog medvjeda. Smrtni je neprijatelj svim ženama s kojim se družim. Ne znam šta da radim – ispričao je on za Kanal A.

Ptiznao je i da žena baš nije njegov tip.

– I kad bih se želio oženiti i osnovati porodicu, ta dama ne bi bila moj izbor. Ali ne želim, jer mi je sveštenstvo predragocjeno da bih ga napustio – zaključio je Kuhar.

Mladnom svešteniku podršku je preko društvenih mreža izrazio i ptujski biskup Peter Štrumf. Kuhara je pohvalio za hrabrost jer je, budući da mu policija ne može pomoći, zaštitu potražio pred kamerama.

– Dobro je da javnost vidi s čime se svi sveštenici trebaju nositi te kakve mentalne napore moraju da trpe zbog uznemiravanja i prijetnji –  rekao je biskup Štrumf.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Stana

30.07.2019 22:52

"Ptice umiru pjevajuci"

ODGOVORITE
Name

ZANKA

31.07.2019 07:23

Te od 60.g i vise su danas gore od mladih.Posebno ako su VESELE UDOVICE

ODGOVORITE