Кутроне међу Вуковима, Еспирито Санто хоће још!

Вулвси спремају још изненађења за крај прелазног рока.

Фудбал 31.07.2019 | 10:32
Кутроне међу Вуковима, Еспирито Санто хоће још!
Миланов син Патрик Кутроне од данас је и званично нови фудбалер Вулвса, потврђено је на званичним сајтовима оба клуба.

Док су се Росонери опростили од момка који је код њих провео пола живота, Вулвси су с поносом потврдили да је Кутроне од данас и дефинитивно члан чопора Вукова. Како је раније објављено, трансфер ће бити завршен на 18.000.000 евра, плус још око 4.000.000 европских новчаница у разним бонусима, док је репрезентативац Енглеске потписао до јуна 2023. године. 

И док су Вулвси у последњих неколико дана појачали срце одбране и напада Хесусом Ваљехом и Кутронеом, тренер Нуно Еспирито Санто најављује још појачања за сам финиш прелазног рока, пошто се пијаца у Премијер лиги затвара за мање од девет дана.

“Ове године је другачије јер многи клубови не праве конкретне потезе, али ми смо наш домаћи задатак одрадили. Морамо да нађемо још играча и направимо добре потезе на тржишту. Проблем је што се многи послови одлажу и померају“, каже Еспирито Санто, чиме је желео да истакне како трансфери других играча утичу на пословање клубова у глобалу.

Вулвсима су неопходна појачања под хитно, а Еспирито Санто их најављује бар још двојицу до 8. августа. Проблем за Вулвсе је то што је Португалац припреме почео са само 16 спољних играча.

“Потребна су нам још бар двојица како бисмо ушли у оквир 18 играча потребних да бисмо радили нормално“.

Кутроне је у дресу Милана постигао 27 голова на 90 наступа, а италијански медији кажу да је плакао на растанку од клуба који воли...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар