Kutrone među Vukovima, Espirito Santo hoće još!

Vulvsi spremaju još iznenađenja za kraj prelaznog roka.

Fudbal 31.07.2019 | 10:32
Kutrone među Vukovima, Espirito Santo hoće još!
Milanov sin Patrik Kutrone od danas je i zvanično novi fudbaler Vulvsa, potvrđeno je na zvaničnim sajtovima oba kluba.

Dok su se Rosoneri oprostili od momka koji je kod njih proveo pola života, Vulvsi su s ponosom potvrdili da je Kutrone od danas i definitivno član čopora Vukova. Kako je ranije objavljeno, transfer će biti završen na 18.000.000 evra, plus još oko 4.000.000 evropskih novčanica u raznim bonusima, dok je reprezentativac Engleske potpisao do juna 2023. godine. 

I dok su Vulvsi u poslednjih nekoliko dana pojačali srce odbrane i napada Hesusom Valjehom i Kutroneom, trener Nuno Espirito Santo najavljuje još pojačanja za sam finiš prelaznog roka, pošto se pijaca u Premijer ligi zatvara za manje od devet dana.

“Ove godine je drugačije jer mnogi klubovi ne prave konkretne poteze, ali mi smo naš domaći zadatak odradili. Moramo da nađemo još igrača i napravimo dobre poteze na tržištu. Problem je što se mnogi poslovi odlažu i pomeraju“, kaže Espirito Santo, čime je želeo da istakne kako transferi drugih igrača utiču na poslovanje klubova u globalu.

Vulvsima su neophodna pojačanja pod hitno, a Espirito Santo ih najavljuje bar još dvojicu do 8. avgusta. Problem za Vulvse je to što je Portugalac pripreme počeo sa samo 16 spoljnih igrača.

“Potrebna su nam još bar dvojica kako bismo ušli u okvir 18 igrača potrebnih da bismo radili normalno“.

Kutrone je u dresu Milana postigao 27 golova na 90 nastupa, a italijanski mediji kažu da je plakao na rastanku od kluba koji voli...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar