Бобар осигурање без тужбе

На данашњем припремном рочишту није се појавио законски заступник, пуномоћник јавног правобраниоца који заступа страну тужиоца – Град Мостар у предмету против тужене стране “Бобар осигурање” АД Бијељина. Основни привредни суд је на основу тога донио рјешење којим је тужба повучена.

Република Српска 30.07.2019 | 15:53
Бобар осигурање без тужбе
Овај спор је покренут на основу причињене штете која је настала 16. априла 2015. године, у саобраћајној незгоди, у којој је дошло до оштећења семафора.

Град Мостар је упутио тужбени захтјев у висини од 3.712,713 КМ једном од саучесника саобраћајне незгоде, који је притом осигураник “Атос осигурања”, сматрајући да је он одговоран за причињену штету.

Тужена страна, “Бобар осигурање” АД Бијељина, одбила је и судску нагодбу, тврдећи да њен осигураник није крив и да је други учесник у саобраћајној незгоди одговоран за настанак штете, а који је корисник “Еурохерц осигурања”.

Иако је тужба на данашњем припремном рочишту повучена, тужилац – Град Мостар - има право да поново покрене тужбу.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бобаров радник

31.07.2019 10:01

...једна од вецих афера ..Каја је преузо Бобар осигурање докапит...усо у власниство са 3.8 мил..а продо га за 23 милона Граwе осигурању...опустосио раднике,и породицу Бобар.. Преузо и правно лице,и све покретно и непокретно...и "опљацко"...страсно...мозе у овон дрзави све кад имас новац и кад си лопов..

ОДГОВОРИТЕ