Bobar osiguranje bez tužbe

Na današnjem pripremnom ročištu nije se pojavio zakonski zastupnik, punomoćnik javnog pravobranioca koji zastupa stranu tužioca – Grad Mostar u predmetu protiv tužene strane “Bobar osiguranje” AD Bijeljina. Osnovni privredni sud je na osnovu toga donio rješenje kojim je tužba povučena.

Republika Srpska 30.07.2019 | 15:53
Bobar osiguranje bez tužbe
Ovaj spor je pokrenut na osnovu pričinjene štete koja je nastala 16. aprila 2015. godine, u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je došlo do oštećenja semafora.

Grad Mostar je uputio tužbeni zahtjev u visini od 3.712,713 KM jednom od saučesnika saobraćajne nezgode, koji je pritom osiguranik “Atos osiguranja”, smatrajući da je on odgovoran za pričinjenu štetu.

Tužena strana, “Bobar osiguranje” AD Bijeljina, odbila je i sudsku nagodbu, tvrdeći da njen osiguranik nije kriv i da je drugi učesnik u saobraćajnoj nezgodi odgovoran za nastanak štete, a koji je korisnik “Euroherc osiguranja”.

Iako je tužba na današnjem pripremnom ročištu povučena, tužilac – Grad Mostar - ima pravo da ponovo pokrene tužbu.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bobarov radnik

31.07.2019 10:01

...jedna od vecih afera ..Kaja je preuzo Bobar osiguranje dokapit...uso u vlasnistvo sa 3.8 mil..a prodo ga za 23 milona Grawe osiguranju...opustosio radnike,i porodicu Bobar.. Preuzo i pravno lice,i sve pokretno i nepokretno...i "opljacko"...strasno...moze u ovon drzavi sve kad imas novac i kad si lopov..

ODGOVORITE