Кога препознајете у овом тексту?

Позната српска пјевачица и хармоникаш који су годинама малтене држали монопол на естради једни су од главних финансијера опсежне операције чији је циљ рушење Александра Вучића, пише таблоид Ало.

Србија 30.07.2019 | 13:51
Кога препознајете у овом тексту?
Да је Вучић упао у тешку параноју говоре написи у таблоидима. Тако је портал Ало данас објавио да су се београдска пјевачица и хармоникаш острвили на предсједника Србије и садашњу власт након што им је онемогућено да се богате мутним радњама, неплаћањем пореза и рачуна за струју и друге енергенте, све у вријеме неких бивших режима. У томе им је од највеће помоћи био један тада утицајни политичар, који је годинама обављао високе државне функције, увијек, некако "случајно" у близини државне касе.

- Годинама су пјевачица и хармоникаш обртали милионе на естради и у ТВ бизнису, а леђа им је чувао политичар који се прије неколико година потпуно повукао с јавне сцене. Они своју блискост нису тајили, јавно су се сликали на разним догађајима и прославама, ишли једни другима на славе и посјећивали се. То им је свима одговарало. Док су њих двоје градили и увећавали империју, он је вјероватно имао дио тог колача - објашњава извор овог портала, који је и сам једно вријеме био дио тог круга, али се, како каже, повукао кад је видио шта се све ради.

Прије доласка Вучића на власт, компанија пјевачице и хармоникаша била је на врхунцу по приливу новца.

- Међутим, од 2012. ситуација се промијенила и они нису више могли тако да маневришу, па су миц по миц улазили у дил са тајкуном који је дијелом у њиховој бранши и лако су се нашли, како се то већ каже. Уосталом, имају они много тога заједничког, између осталог, и прикривање трагова новца како би се умањи порез, као и крађу струје - наводи извор.

Како раде против Вучића?

1. Финансирају опозиционе странке
2. Преко ТВ канала у ком имају удио нападају Вучића и власт
3. У заједничкој фирми коју имају с тајкуном, фиктивно запошљавају јавне личности које се експонирају изјавама против Вучића и његових сарадника
4. Поједине јавне личности фиктивно или стварно ангажују на скупо плаћеним пројектима, којима им у ствари исплаћују накнаду за јавно ангажовање против власти
5. Донацијама или преко фиктивног маркетинга помажу дјеловање појединих медија против Вучића и власти
У међувремену, тајкун је откупио већински удио у компанији којом су газдовали пјевачица и хармоникаш, па је, уз додатну финансијску ињекцију, кампања против Вучића попримила нове облике.

- У тој својој заједничкој фирми, која се иначе у великој мјери бави шоу-бизнисом, они, између осталог, фиктивно запошљавају или ангажују на измишљеним пројектима јавне личности које се експонирају изјавама против Вучића и његових сарадника. Тиме им у ствари плаћају ово њихово дјеловање - каже извор Ало.

Веза са бившим министром

Бивши министар који је обављао и друге високе државне функције годинама је омогућавао пјевачици и хармоникашу да се богате. У многим од њихових послова оштећена је држава, кажу људи који су у то вријеме, прије доласка Вучића на власт, били блиски Влади. Заједно су, како наводе извори, развили безброј различитих пословних комбинација, царујући буквално естрадном сценом и пратећим шоу-бизнис пословима. Зарада је, треба ли рећи, била баснословна, пише Ало.

Овај портал не наводи имена естрадних звијезда које Вучић оптужује, мада се читаоцу да наслутити да је ријеч о познатој фолк звијезди и бившем хармоникашу који има своју ТВ продукцију.

(БН/Ало)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ПИНККК

30.07.2019 11:55

МОГУ ЛИ ДА ПОГОДИМ-СЛАТКА ТАЈНА И ХАРМОНИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

30.07.2019 11:57

Зашто јавно нису објавили имена? Зато што би доспјели на суд гдје се такве тешке оптужбе морају и доказати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

30.07.2019 11:59

Колико видим то су Брена и Саша!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРАНД

30.07.2019 12:07

јао, јао , јао да то није лепа Фахрета Јахић Живојиновић и Саки, Саки , Сале купи ми сандале и онај дебели опозиционар Млађен Динкић , самозвани композитор Саше Матића и велики " економиста". Па није тајна , то се знало и раније,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

30.07.2019 12:13

Ако сам добро разумио овде се ради о Досу који је 2000 по доласку на власт кренуо да пљацка свако ко је имао висе него сто су они мислили да треба да имају.Тако су добили подрску политицара у самој Социјалистицкој партији који су касније заједно и формирали власт.Овде је само богатство политицара нормално и легално сви остали су сумљиви.Зато ко год додје на власт не улази у сукоб са онима прије њих, мада у кампањи прво спомињу да це се оврацунати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

30.07.2019 12:36

да це се обрацунати управо са њима.Па када додју на власт онда поједини предју у њихову странку а са остатком су у коалицији.А естрада као и сви медији су одмах уз владајуце.

Name

БЛ Комуниста

30.07.2019 12:36

Сваком паметном је јасно даје ово обрачун Пинка са Грандом

Name

Буц

30.07.2019 12:33

Па мора да врати услуге Зељку Митровицу тако сто це да му склони конкуренцију,срамота...

ОДГОВОРИТЕ