Митровић: У Фуламу осјећам страст!

Нисам тип који трчи за новцем и трофејима! За српског шпица била лака одлука где да настави каријеру.

Фудбал 30.07.2019 | 14:58
Митровић: У Фуламу осјећам страст!
Једна од тема на старту летњег прелазног рока је била где ће каријеру наставити Александар Митровић. Када је Фулам испао из Премијер лиге, сви су „видели“ српског голгетера са спакованим кофером у руци и на некој другој адреси.

Помињали су Вест Хем, Евертон, турски и шпански клубови и право ниоткуд Митровић је потписао нови, петогодишњи уговор са Фуламом! Сви су остали изненађени, само су навијачи Колибара пали у транс од среће.

А, Митровић каже да је за њега та одлука била – лака.

„Имао сам много понуда, али била је то лака одлука за мене. Овде сам срећан, као и моја породица. Нисам тип човека који јури само новац и трофеје. Играм фудбал зато што је то моја страст, а њу сам поново пронашао у Фуламу, пред нашим навијачима. Уживам у свакој секунди на терену, када играм пред њима. Свако јутро када крећем на тренинг, осећам се срећно и задовољно, а то је нешто што не може да се купи новцем“, каже Митровић.

Признаје српски голгетер, преиспитао је самог себе на крају прошле сезоне шта и како даље. Одговор му се сам наметнуо.

„На крају прошле сезоне било је момената када сам размишљао шта је најбоље за мене. Овде у Фуламу се осећам као код куће. А, никада не напуштате родитеље да бисте отишли да живите негде друго са богатим људима“.

Без обзира што је две сезоне у Фуламу, где је фудбалски експлодирао на Острву, Митровића и даље питају око Њукасла. А, он воли да прича о Свракама. Није тајна да је то клуб за који је српски нападач, уз Партизан, навијао од малена.

„Увек ћу волети Њукасл и увек ћу бити његов навијач. Провео сам сјајан период тамо. То је дивно место, стварно велики клуб, као Арсенал или Евертон и сматрам да навијачи заслужују више. Верујем да ће тако и бити у будућности“, рекао је Митровић.

Једном је успео да уведе Фулам у Премијер лигу. Навијачи се надају да ће Митрогол „одсвирати то поново“ и у предстојећој сезони.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар