Mitrović: U Fulamu osjećam strast!

Nisam tip koji trči za novcem i trofejima! Za srpskog špica bila laka odluka gde da nastavi karijeru.

Fudbal 30.07.2019 | 14:58
Mitrović: U Fulamu osjećam strast!
Jedna od tema na startu letnjeg prelaznog roka je bila gde će karijeru nastaviti Aleksandar Mitrović. Kada je Fulam ispao iz Premijer lige, svi su „videli“ srpskog golgetera sa spakovanim koferom u ruci i na nekoj drugoj adresi.

Pominjali su Vest Hem, Everton, turski i španski klubovi i pravo niotkud Mitrović je potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Fulamom! Svi su ostali iznenađeni, samo su navijači Kolibara pali u trans od sreće.

A, Mitrović kaže da je za njega ta odluka bila – laka.

„Imao sam mnogo ponuda, ali bila je to laka odluka za mene. Ovde sam srećan, kao i moja porodica. Nisam tip čoveka koji juri samo novac i trofeje. Igram fudbal zato što je to moja strast, a nju sam ponovo pronašao u Fulamu, pred našim navijačima. Uživam u svakoj sekundi na terenu, kada igram pred njima. Svako jutro kada krećem na trening, osećam se srećno i zadovoljno, a to je nešto što ne može da se kupi novcem“, kaže Mitrović.

Priznaje srpski golgeter, preispitao je samog sebe na kraju prošle sezone šta i kako dalje. Odgovor mu se sam nametnuo.

„Na kraju prošle sezone bilo je momenata kada sam razmišljao šta je najbolje za mene. Ovde u Fulamu se osećam kao kod kuće. A, nikada ne napuštate roditelje da biste otišli da živite negde drugo sa bogatim ljudima“.

Bez obzira što je dve sezone u Fulamu, gde je fudbalski eksplodirao na Ostrvu, Mitrovića i dalje pitaju oko Njukasla. A, on voli da priča o Svrakama. Nije tajna da je to klub za koji je srpski napadač, uz Partizan, navijao od malena.

„Uvek ću voleti Njukasl i uvek ću biti njegov navijač. Proveo sam sjajan period tamo. To je divno mesto, stvarno veliki klub, kao Arsenal ili Everton i smatram da navijači zaslužuju više. Verujem da će tako i biti u budućnosti“, rekao je Mitrović.

Jednom je uspeo da uvede Fulam u Premijer ligu. Navijači se nadaju da će Mitrogol „odsvirati to ponovo“ i u predstojećoj sezoni.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar