За Ленона знамо, а шта је Стојке хтио да пита Калабу?!

Фудбалер Партизана открио шта му је менаџер Селтика рекао после утакмице у Велсу.

Фудбал 30.07.2019 | 11:48
За Ленона знамо, а шта је Стојке хтио да пита Калабу?!
Менаџер Селтика Нил Ленон прошлог четвртка посетио је оближњи Рил у Велсу, како би се уживо уверио у квалитет штопера Партизана Страхиње Павловића. Млади дефанзивац налази се на мети европских клубова, а најближи је за сада Торину и Јувентусу.

Међутим, ни други не желе да пропусте прилику. Павловић је у понедељак био гост у "видео чету" на Инстаграму црно-белих и том приликом је открио шта му је менаџер Селтика рекао после утакмице са Конас Кијем (1:0).

"Када смо завршили утакмицу, пришао ми је тренер Селтика Нил Ленон и рекао ми да је задовољан како сам одиграо"

И поред повезивања са "Старом дамом", Павловић је чврсто на земљи: "Не оптерећују ме превише те приче око Јувентуса и других клубова. Фокусиран сам на Партизан 100 одсто". 

"Лед су пробили" његови саиграчи и другари Златан Шеховић и Лазар Павловић. Поставили су му два питања, која му је најдража утакмица и када ће постићи гол.

"Најдража ми је финале Купа, а гол ћу, надам се, постићи већ у четвртак против Конас Кија", одговорио је млади фудбалер.



"Видео чет" водила је портпаролка Партизана Биљана Обрадовић, која је узела реч када је Павловићу постављено питање везано за Ричмонда Боаћија.

Фудбалер Црвене звезде је пред последњи дерби игран у Купу рекао да не познаје ниједног играча Партизана, а управо га је Павловић потпуно зауставио и учинио безопасним по гол црно-белих.

На питање да ли му је Боаћи и даље у џепу, није стигао да одговори већ је то учинила Биљана Обрадовић пре него што је прешла на другу тему: "За сада је зашивен у џепу, видећемо када ћемо га пустити".

Павловић је навео и три омиљена клуба поред Партизана. То су Реал, Јувентус и Манчестер јуањтед.

За крај су се у програм укључили и старије колеге из тима и одбране – Владимир Стојковић, Немања Р. Милетић и Бојан Остојић. Капитен је имао реч: "Шмекеру! Хтео сам шмекера нешто да питам, али ћу, ипак, после".

"Да ли си добар", завршио је Стојковић, а одмах за њим и Павловић: Јесам, хвала".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар