Za Lenona znamo, a šta je Stojke htio da pita Kalabu?!

Fudbaler Partizana otkrio šta mu je menadžer Seltika rekao posle utakmice u Velsu.

Fudbal 30.07.2019 | 11:48
Za Lenona znamo, a šta je Stojke htio da pita Kalabu?!
Menadžer Seltika Nil Lenon prošlog četvrtka posetio je obližnji Ril u Velsu, kako bi se uživo uverio u kvalitet štopera Partizana Strahinje Pavlovića. Mladi defanzivac nalazi se na meti evropskih klubova, a najbliži je za sada Torinu i Juventusu.

Međutim, ni drugi ne žele da propuste priliku. Pavlović je u ponedeljak bio gost u "video četu" na Instagramu crno-belih i tom prilikom je otkrio šta mu je menadžer Seltika rekao posle utakmice sa Konas Kijem (1:0).

"Kada smo završili utakmicu, prišao mi je trener Seltika Nil Lenon i rekao mi da je zadovoljan kako sam odigrao"

I pored povezivanja sa "Starom damom", Pavlović je čvrsto na zemlji: "Ne opterećuju me previše te priče oko Juventusa i drugih klubova. Fokusiran sam na Partizan 100 odsto". 

"Led su probili" njegovi saigrači i drugari Zlatan Šehović i Lazar Pavlović. Postavili su mu dva pitanja, koja mu je najdraža utakmica i kada će postići gol.

"Najdraža mi je finale Kupa, a gol ću, nadam se, postići već u četvrtak protiv Konas Kija", odgovorio je mladi fudbaler.



"Video čet" vodila je portparolka Partizana Biljana Obradović, koja je uzela reč kada je Pavloviću postavljeno pitanje vezano za Ričmonda Boaćija.

Fudbaler Crvene zvezde je pred poslednji derbi igran u Kupu rekao da ne poznaje nijednog igrača Partizana, a upravo ga je Pavlović potpuno zaustavio i učinio bezopasnim po gol crno-belih.

Na pitanje da li mu je Boaći i dalje u džepu, nije stigao da odgovori već je to učinila Biljana Obradović pre nego što je prešla na drugu temu: "Za sada je zašiven u džepu, videćemo kada ćemo ga pustiti".

Pavlović je naveo i tri omiljena kluba pored Partizana. To su Real, Juventus i Mančester juanjted.

Za kraj su se u program uključili i starije kolege iz tima i odbrane – Vladimir Stojković, Nemanja R. Miletić i Bojan Ostojić. Kapiten je imao reč: "Šmekeru! Hteo sam šmekera nešto da pitam, ali ću, ipak, posle".

"Da li si dobar", završio je Stojković, a odmah za njim i Pavlović: Jesam, hvala".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar