Ако нема минута, нема ни њега у Јунајтеду!

Маркос Рохо жели да напусти "црвене ђаволе" због мале минутаже.

Фудбал 30.07.2019 | 10:32
Ако нема минута, нема ни њега у Јунајтеду!
Фудбалер Манчестер јунајтеда Маркос Рохо размишља о одласку из тог клуба, пошто верује да у предстојећој сезони неће имати велику минутажу.

Како је пренео ЕСПН, за аргентинског фудбалера заинтересовани су поједини клубови из Италије, Француске и Шпаније.

Рохо је 2014. године из Спортинга из Лисабона прешао у Јунајтед, за који је у прве три сезоне одиграо 95 утакмица, али је због повреда и велике борбе за место у тиму од сезоне 2017/2018 одиграо само 14 првенствених утакмица.

Он је у понедељак отпутовао са екипом у Осло уочи пријатељске утакмице против Кристијансунда, клуба из родног града тренера Манчестер јунајтеда Оле Гунара Солскјера.

Како се наводи, Солскјер је био задовољан тренинзима Роха на предсезонској турнеји по Аустралији. После утакмице у Шангају против Тотенхема, у којој је играо у првом полувремену, Солскјерер је рекао да је Рохо искористио шансу.

Међутим, Солскјер на располагању има шесторицу централних бекова, а покушава да доведе и Харија Мегвајера из Лестера, па Рохо мисли да неће имати велику минутажу.

Његов уговор са Јунајтедом истиче за три године.

Јунајтед може до 8. августа да доводи играче, а до 2. септембра може да их продаје, када се заврши прелазни рок у Италији, Шпанији, Француској и Немачкој.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар