Ako nema minuta, nema ni njega u Junajtedu!

Markos Roho želi da napusti "crvene đavole" zbog male minutaže.

Fudbal 30.07.2019 | 10:32
Ako nema minuta, nema ni njega u Junajtedu!
Fudbaler Mančester junajteda Markos Roho razmišlja o odlasku iz tog kluba, pošto veruje da u predstojećoj sezoni neće imati veliku minutažu.

Kako je preneo ESPN, za argentinskog fudbalera zainteresovani su pojedini klubovi iz Italije, Francuske i Španije.

Roho je 2014. godine iz Sportinga iz Lisabona prešao u Junajted, za koji je u prve tri sezone odigrao 95 utakmica, ali je zbog povreda i velike borbe za mesto u timu od sezone 2017/2018 odigrao samo 14 prvenstvenih utakmica.

On je u ponedeljak otputovao sa ekipom u Oslo uoči prijateljske utakmice protiv Kristijansunda, kluba iz rodnog grada trenera Mančester junajteda Ole Gunara Solskjera.

Kako se navodi, Solskjer je bio zadovoljan treninzima Roha na predsezonskoj turneji po Australiji. Posle utakmice u Šangaju protiv Totenhema, u kojoj je igrao u prvom poluvremenu, Solskjerer je rekao da je Roho iskoristio šansu.

Međutim, Solskjer na raspolaganju ima šestoricu centralnih bekova, a pokušava da dovede i Harija Megvajera iz Lestera, pa Roho misli da neće imati veliku minutažu.

Njegov ugovor sa Junajtedom ističe za tri godine.

Junajted može do 8. avgusta da dovodi igrače, a do 2. septembra može da ih prodaje, kada se završi prelazni rok u Italiji, Španiji, Francuskoj i Nemačkoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar