Истанбул гори!

Фалкаоу понуђена луда плата да дође у Галату! О томе овог поподнева пише и Алфредо Педула. . .

Фудбал 30.07.2019 | 09:54
Истанбул гори!
У дану када је њихов клуб саопштио да је званично откупио уговор Кристијана Лујиндаме из Стандарда из Лијежа, чиме је овај штопер постао најскупље појачање у овом прелазном року, Истанбул и навијачи Галатасараја горе због једног другог играча - Радамела Фалкаоа! 

Многи турски медији објавили су да је управа најтрофејнијег тамошњег клуба уговорила све детаље преласка славног нападача у редове Галате, те да ће, уколико се трансфер заиста оствари, то бити један од највећих послова у историји турског фудбала. 

О чему се ради... 

Турци пишу да ће да ће плата колумбијског аса износити невероватних 7.300.000 евра по сезони, што значи да ће за три године у Галатасарају Фалкао зарадити чак 22.000.000 евра. За некога ко је узео већ 34, може се рећи да је то практично уговор живота. Е сад, турски медији и те како умеју да измишљају када су овакве ствари у питању, међутим овог поподнева по истом питању огласио се и познати италијански стручњак за фудбалкју пијацу - Алфредо Педула, потврдивши да се ради о лудим цифрама.  

Он додаје да Жорж Мендеш тренутно приводи крају договор и да му остаје да Монаку пронађе замену, како би трансфер био реализован. Педула још додаје да ће Мендеш покушати још једном са Андреом Силвом (није прошао лекарске из прве), али има ту још доста кандидата, попут Бентекеа, Ђованија Симеонеа, Балотелија... 

За сада нема информација колико би обештећење Кнежеви требало да добију за Фалкаоа.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар