Istanbul gori!

Falkaou ponuđena luda plata da dođe u Galatu! O tome ovog popodneva piše i Alfredo Pedula. . .

Fudbal 30.07.2019 | 09:54
Istanbul gori!
U danu kada je njihov klub saopštio da je zvanično otkupio ugovor Kristijana Lujindame iz Standarda iz Liježa, čime je ovaj štoper postao najskuplje pojačanje u ovom prelaznom roku, Istanbul i navijači Galatasaraja gore zbog jednog drugog igrača - Radamela Falkaoa! 

Mnogi turski mediji objavili su da je uprava najtrofejnijeg tamošnjeg kluba ugovorila sve detalje prelaska slavnog napadača u redove Galate, te da će, ukoliko se transfer zaista ostvari, to biti jedan od najvećih poslova u istoriji turskog fudbala. 

O čemu se radi... 

Turci pišu da će da će plata kolumbijskog asa iznositi neverovatnih 7.300.000 evra po sezoni, što znači da će za tri godine u Galatasaraju Falkao zaraditi čak 22.000.000 evra. Za nekoga ko je uzeo već 34, može se reći da je to praktično ugovor života. E sad, turski mediji i te kako umeju da izmišljaju kada su ovakve stvari u pitanju, međutim ovog popodneva po istom pitanju oglasio se i poznati italijanski stručnjak za fudbalkju pijacu - Alfredo Pedula, potvrdivši da se radi o ludim ciframa.  

On dodaje da Žorž Mendeš trenutno privodi kraju dogovor i da mu ostaje da Monaku pronađe zamenu, kako bi transfer bio realizovan. Pedula još dodaje da će Mendeš pokušati još jednom sa Andreom Silvom (nije prošao lekarske iz prve), ali ima tu još dosta kandidata, poput Bentekea, Đovanija Simeonea, Balotelija... 

Za sada nema informacija koliko bi obeštećenje Kneževi trebalo da dobiju za Falkaoa.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar