Смрад "заробио" госте у Бечићима

Управа хотела Иберостар Белви у Бечићима саопштила је да своје госте, а има их више од хиљаду и по, држи практично затворене и не дозвољава им да иду ка плажи, јер се шири несносан мирис, преносе Вијести.

Регион 29.07.2019 | 20:00
Смрад "заробио" госте у Бечићима
Велики еколошки инцидент десио се у Бечићима, када је синоћ дошло до отказа пумпи на постројењу за отпадне воде WТЕ на самој плажи испред хотела Иберостар Белви.

Управа хотела рекла је за Вијести да своје госте, а има их више од хиљаду и по, држи практично затворене и не дозвољава им да иду ка плажи, јер се шири несносан мирис.

Хотелска компанија и њено људство од синоћ су на ногама, фекалије пливају стазом, ушле су у плажни бар, а потоци се сливају на плажу.

Управа хотела одмах је позвала Општину Будва, а градоначелник Марко Царевић послао је јутрос екипе Водовода и комуналне салужбе. Био је ангажован и багер.

Иако су службеници њемачке компаније WТЕ, која управља постројењем, навели како је све у реду, технички директор Иберостар Белви Петко Ђого је рекао да се тек када су отворили постројење увидјело да је дошло до зачепљења.

“У питању је непоузадан систем јер су се практично све отпадне воде које је пумпа требало да усмјери ка главном постројењу у Вјештици, излиле на два шахта испред нашег и сусједног хотела Монтенегро”, рекао је он.

(Вијести)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зелена цоја Монтенегра

29.07.2019 18:41

Права слика насе стварности, цак и када се елементи симболике не узму у обзир!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

29.07.2019 18:52

Сад је добро нађубрило,можда никне и које дрво на бечићкој плажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивона

29.07.2019 20:00

Страсноооо!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горцило

29.07.2019 20:02

Засто нисмо србе оптузили? Ово нам нико неце повјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

30.07.2019 06:01

Посебно је тежак Црногорски смрад.

ОДГОВОРИТЕ