Smrad "zarobio" goste u Bečićima

Uprava hotela Iberostar Belvi u Bečićima saopštila je da svoje goste, a ima ih više od hiljadu i po, drži praktično zatvorene i ne dozvoljava im da idu ka plaži, jer se širi nesnosan miris, prenose Vijesti.

Region 29.07.2019 | 20:00
Smrad "zarobio" goste u Bečićima
Veliki ekološki incident desio se u Bečićima, kada je sinoć došlo do otkaza pumpi na postrojenju za otpadne vode WTE na samoj plaži ispred hotela Iberostar Belvi.

Uprava hotela rekla je za Vijesti da svoje goste, a ima ih više od hiljadu i po, drži praktično zatvorene i ne dozvoljava im da idu ka plaži, jer se širi nesnosan miris.

Hotelska kompanija i njeno ljudstvo od sinoć su na nogama, fekalije plivaju stazom, ušle su u plažni bar, a potoci se slivaju na plažu.

Uprava hotela odmah je pozvala Opštinu Budva, a gradonačelnik Marko Carević poslao je jutros ekipe Vodovoda i komunalne salužbe. Bio je angažovan i bager.

Iako su službenici njemačke kompanije WTE, koja upravlja postrojenjem, naveli kako je sve u redu, tehnički direktor Iberostar Belvi Petko Đogo je rekao da se tek kada su otvorili postrojenje uvidjelo da je došlo do začepljenja.

“U pitanju je nepouzadan sistem jer su se praktično sve otpadne vode koje je pumpa trebalo da usmjeri ka glavnom postrojenju u Vještici, izlile na dva šahta ispred našeg i susjednog hotela Montenegro”, rekao je on.

(Vijesti)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zelena coja Montenegra

29.07.2019 20:41

Prava slika nase stvarnosti, cak i kada se elementi simbolike ne uzmu u obzir!

ODGOVORITE
Name

B.Luka

29.07.2019 20:52

Sad je dobro nađubrilo,možda nikne i koje drvo na bečićkoj plaži.

ODGOVORITE
Name

Ivona

29.07.2019 22:00

Strasnoooo!!!!

ODGOVORITE
Name

Gorcilo

29.07.2019 22:02

Zasto nismo srbe optuzili? Ovo nam niko nece povjerovati.

ODGOVORITE
Name

Bole

30.07.2019 08:01

Posebno je težak Crnogorski smrad.

ODGOVORITE