Звезда на "вјештаку", Марин у опреми!

Најбољи играч црвено-белих са екипом на последњем тренингу пред пут у Хелсинки.

Фудбал 29.07.2019 | 20:40
Звезда на "вјештаку", Марин у опреми!
Повреда Бранка Јовичића уздрмала је навијаче Црвене звезде, а какав би тек ударац био да и Марко Марин мора на паузу у јеку квалификација за Европско првенство. 

Најбољи фудбалер црвено-белих и јесте због упале мишића прескочио дуел са Радничким из Ниша (2:0) и тренинг који му је претходио, али се у понедељак предвече поново нашао у "радној опреми" и са саиграчима на терену.

Овај пут не на помоћном иза северне, већ иза јужне трибине, пошто се црвено-бели прилагођавају вештачкој трави која их очекује у Хелсинкију, где ће у среду од 18 часова (пренос на ТВ Арена Спорт 1) играти против истоименог клуба реванш утакмицу 2. кола квалификација за Лигу шампиона. 

Одлична ствар по српског шампиона је победа 2:0 у првој утакмици, па ће Владан Милојевић моћи да калкулише са саставом и уколико буде било потребе, додатно одмори Марина за очекивани двомеч са Копенхагеном у наредној фази.

Предстојећа утакмица у Финској требало би да послужи и за уигравање Милоша Дегенека, који се недавно вратио из Саудијске Арабије, а у суботу је против Нишлија, на изненађење многих, уместо на досадашњој позицији штопера играо као десни бек.

Црвено-бели у Хелсинки путују у уторак директним летом у 9.00, па ћемо видети које ће све играче Милојевић повести на пут. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар