Zvezda na "vještaku", Marin u opremi!

Najbolji igrač crveno-belih sa ekipom na poslednjem treningu pred put u Helsinki.

Fudbal 29.07.2019 | 20:40
Zvezda na "vještaku", Marin u opremi!
Povreda Branka Jovičića uzdrmala je navijače Crvene zvezde, a kakav bi tek udarac bio da i Marko Marin mora na pauzu u jeku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Najbolji fudbaler crveno-belih i jeste zbog upale mišića preskočio duel sa Radničkim iz Niša (2:0) i trening koji mu je prethodio, ali se u ponedeljak predveče ponovo našao u "radnoj opremi" i sa saigračima na terenu.

Ovaj put ne na pomoćnom iza severne, već iza južne tribine, pošto se crveno-beli prilagođavaju veštačkoj travi koja ih očekuje u Helsinkiju, gde će u sredu od 18 časova (prenos na TV Arena Sport 1) igrati protiv istoimenog kluba revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Odlična stvar po srpskog šampiona je pobeda 2:0 u prvoj utakmici, pa će Vladan Milojević moći da kalkuliše sa sastavom i ukoliko bude bilo potrebe, dodatno odmori Marina za očekivani dvomeč sa Kopenhagenom u narednoj fazi.

Predstojeća utakmica u Finskoj trebalo bi da posluži i za uigravanje Miloša Degeneka, koji se nedavno vratio iz Saudijske Arabije, a u subotu je protiv Nišlija, na iznenađenje mnogih, umesto na dosadašnjoj poziciji štopera igrao kao desni bek.

Crveno-beli u Helsinki putuju u utorak direktnim letom u 9.00, pa ćemo videti koje će sve igrače Milojević povesti na put. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar