Бејл узвраћа ударац: Сада је Реал чуо његово не!

Велшанин одбио да путује на припремни турнир у Њемачку јер је још "узрујан" због пропалог трансфера.

Фудбал 29.07.2019 | 23:45
Бејл узвраћа ударац: Сада је Реал чуо његово не!
Герет Бејл (30) није постао играч Ђијансгу Сунинга јер Реал Мадрид није прихватио понуду Кинеза.

Флорентино Перез, први човјек "краљевског клуба", наводно је одбацио могућност да Велшанин оде за плату од милион евра годишње јер Кинези нису били спремни да плате обештећење Мадриђанима.

Епилог је познат, јер је Ђангсу довео хрватског нападача Ивана Сантинија из Андерлехта и тако два дана прије краја прелазног рока у тој земљи "препунио" квоту од четири инострана играча. У овом тренутку их је пет и сигурно неће доћи још један.

У таквој ситуацији, а послије изјаве Реаловог тренера Зинедина Зидана да је Бејлу боље да оде, Велшанин је сигурно веома љут, а то је доказала и посљедња информација ове саге.

Британски медији објавили су у понедјељак поподне да је "краљевски клуб" прецртао Бејлово име са списка путника на припремни турнир у Минхен.

Објашњено је да је узрок такве одлуке то да Бејл није у менталном стању да игра послије одлуке Флорентина Переза да он остаје играч "краљевског клуба".

Велшанин је нашао начин да покаже тренутни бунт, као што се смијао током недавног дебакла против Атлетико Мадрида у Америци.

Право питање је - шта ће да ради када сезона почне?

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар