Партизан троши новац од Рикарда...

Аргентинац поново у игри, мета још тројица. . .  Црно-бели ужурбано раде на јачању екипе после обезбеђеног капитала од продаје најбољег стрелца из прошле сезоне.

Фудбал 29.07.2019 | 18:46
Партизан троши новац од Рикарда...
Партизану ће од обештећења за Рикарда Гомеша инкасирати 3.000.000 евра, а до краја лета ће се потрудити да тај новац квалитетно искористе и уложе у јачање играчког кадра. Вечерње новости доносе информацију да Парни ваљак није одустао од Аргентинца Хуана Игнасија Каваљара, као и да су у овом тренутку шансе освајача Купа Србије да доведе крилног нападача сасвим реалне.

Пре неколико дана појавила се информација да је аргентински Унион Санта Фе, који је уз Партизан највише "загризао" за 25-годишњег офанзивног везисту, реализовао трансфер фудбалера Тигреа, али се испоставило да та информација није тачна. Каваљаро још ништа није потписао, његов агент је у сталном контакту са људима из Партизана, тако да и даље постоје шансе да у клуб стигне први Аргентинац у историји клуба, наводе Новости.

Новости, баш као и дневни лист Информер, говоре о већ помињаном Јапанцу Такуми Асану. Арсенал за свог играча тражи обештећење од 2.000.000 евра, али црно-бели желе позајмицу. Тачније, циљ је да у посао убаци откупна клаузула са нешто нижом цифром, као у случају Умара Садика, којег црно-бели могу да откупе за 1.600.000 евра. У Хумској верују да би могли да заврше посао и око штопера португалског Шавеса Николе Мараша, који је жеља Сава Милошевића.

С обзиром да је Шавес испао из лиге, црно-бели се надају да ће на тај начин и пасти Марашова цена, која је почетком лета износила читавих 1.500.000 евра. Уколико црно-бели не успеју да ангажују некадашњег првотимца Рада, прећиће на "план Б", а то је одлични дефанзивац Чукаричког Борис Копитовић, који је већ дуго на радару Партизана.

Најтежи посао за одговорне у управи Парног ваљка представљаће ангажовање најзвучнијег потенцијалног појачања. У питању је искусни Израелац Бибрас Натхо, који би био огромно појачање у везном реду црно-белих. Ипак, играчу који је четири године носио дрес ЦСКА из Москве, а прошле остварио 32 наступа за Олипијакос, играње у српском фудбалу у овом тренутку није приоритет, што знатно умањује могућности Партизана у овом послу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар