Partizan troši novac od Rikarda...

Argentinac ponovo u igri, meta još trojica. . .  Crno-beli užurbano rade na jačanju ekipe posle obezbeđenog kapitala od prodaje najboljeg strelca iz prošle sezone.

Fudbal 29.07.2019 | 18:46
Partizan troši novac od Rikarda...
Partizanu će od obeštećenja za Rikarda Gomeša inkasirati 3.000.000 evra, a do kraja leta će se potruditi da taj novac kvalitetno iskoriste i ulože u jačanje igračkog kadra. Večernje novosti donose informaciju da Parni valjak nije odustao od Argentinca Huana Ignasija Kavaljara, kao i da su u ovom trenutku šanse osvajača Kupa Srbije da dovede krilnog napadača sasvim realne.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je argentinski Union Santa Fe, koji je uz Partizan najviše "zagrizao" za 25-godišnjeg ofanzivnog vezistu, realizovao transfer fudbalera Tigrea, ali se ispostavilo da ta informacija nije tačna. Kavaljaro još ništa nije potpisao, njegov agent je u stalnom kontaktu sa ljudima iz Partizana, tako da i dalje postoje šanse da u klub stigne prvi Argentinac u istoriji kluba, navode Novosti.

Novosti, baš kao i dnevni list Informer, govore o već pominjanom Japancu Takumi Asanu. Arsenal za svog igrača traži obeštećenje od 2.000.000 evra, ali crno-beli žele pozajmicu. Tačnije, cilj je da u posao ubaci otkupna klauzula sa nešto nižom cifrom, kao u slučaju Umara Sadika, kojeg crno-beli mogu da otkupe za 1.600.000 evra. U Humskoj veruju da bi mogli da završe posao i oko štopera portugalskog Šavesa Nikole Maraša, koji je želja Sava Miloševića.

S obzirom da je Šaves ispao iz lige, crno-beli se nadaju da će na taj način i pasti Marašova cena, koja je početkom leta iznosila čitavih 1.500.000 evra. Ukoliko crno-beli ne uspeju da angažuju nekadašnjeg prvotimca Rada, prećiće na "plan B", a to je odlični defanzivac Čukaričkog Boris Kopitović, koji je već dugo na radaru Partizana.

Najteži posao za odgovorne u upravi Parnog valjka predstavljaće angažovanje najzvučnijeg potencijalnog pojačanja. U pitanju je iskusni Izraelac Bibras Natho, koji bi bio ogromno pojačanje u veznom redu crno-belih. Ipak, igraču koji je četiri godine nosio dres CSKA iz Moskve, a prošle ostvario 32 nastupa za Olipijakos, igranje u srpskom fudbalu u ovom trenutku nije prioritet, što znatno umanjuje mogućnosti Partizana u ovom poslu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar