Видео: Да ли сте ово икад у животу видјели?!

Унтерхахинг губио 4:2 до 88. минута и – победио! Какав распад Вирцбурга!

Фудбал 28.07.2019 | 23:45
Видео: Да ли сте ово икад у животу видјели?!
Краљеви преокрета за овај месец, можда и за целу сезону! И то се десило у Немачкој, а не у некој од „колоритних“ лига на континенту. Јунаци су фудбалери Унтерхахинга, који су на свом терену губили 4:2 до 88. минута од Вирцбурга и – победили.

У питању је меч 2. кола немачке Треће лиге, који је од старта кренуо наопако за некадашњег прволигаша Унтерхахинга. После само осам минута гостујући Вирцбург је водио са 2:0.

На крају полувремена било је 3:2 за Вирцбург, а већ у 48. минуту и 4:2. И онда 40 минута су мреже мировале, до невероватног финиша.

Најпре је Ехлих смањио на 4:3, да би 120 секунди касније Винклер погодио из слободног ударца за изједначење. Искористио је очајно постављање голмана гостију и постигао гол у његов угао.

И онда потпуни шок у последњем минуту. Вирцбург је кренуо у напад, створио добру позицију, али је завршни пас био лош. Уследила је контра домаћих, у којој је Хајнрих остао сам као дух на другој стативи и није му било тешко да погоди за 5:4, за потпуну лудницу на стадиону.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар