Video: Da li ste ovo ikad u životu vidjeli?!

Unterhahing gubio 4:2 do 88. minuta i – pobedio! Kakav raspad Vircburga!

Fudbal 28.07.2019 | 23:45
Video: Da li ste ovo ikad u životu vidjeli?!
Kraljevi preokreta za ovaj mesec, možda i za celu sezonu! I to se desilo u Nemačkoj, a ne u nekoj od „koloritnih“ liga na kontinentu. Junaci su fudbaleri Unterhahinga, koji su na svom terenu gubili 4:2 do 88. minuta od Vircburga i – pobedili.

U pitanju je meč 2. kola nemačke Treće lige, koji je od starta krenuo naopako za nekadašnjeg prvoligaša Unterhahinga. Posle samo osam minuta gostujući Vircburg je vodio sa 2:0.

Na kraju poluvremena bilo je 3:2 za Vircburg, a već u 48. minutu i 4:2. I onda 40 minuta su mreže mirovale, do neverovatnog finiša.

Najpre je Ehlih smanjio na 4:3, da bi 120 sekundi kasnije Vinkler pogodio iz slobodnog udarca za izjednačenje. Iskoristio je očajno postavljanje golmana gostiju i postigao gol u njegov ugao.

I onda potpuni šok u poslednjem minutu. Vircburg je krenuo u napad, stvorio dobru poziciju, ali je završni pas bio loš. Usledila je kontra domaćih, u kojoj je Hajnrih ostao sam kao duh na drugoj stativi i nije mu bilo teško da pogodi za 5:4, za potpunu ludnicu na stadionu.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar