Да ли ће Нејмар поставити Барси услов?

Дани и ја заједно или ништа од посла? Једно је сигурно, пут Париза морао би да крене Нелсон Семедо. . .

Фудбал 29.07.2019 | 09:54
Да ли ће Нејмар поставити Барси услов?
Дани Алвес познат је као брбљивац без длаке на језику, али овога пута не ради се само о простим речима када је његов могући повратак у Барселону у питању. Бразилац не само да је лично позвао првог човека каталонског клуба Ђозепа Бартомеуа, већ је својим заступницима наложио да сачекају с реализацијом неке од понуда све док постоји и минимална шанса за повратак на Ноу Камп. 

То у преводу значи да ће Алвес чекати Барсу све до последњих дана прелазног рока у августу. 

А кључ свега држи Алвесов добар пријатељ - Нејмар. Заправо, од тог могућег трансфера зависи и овај. Као ударну вест овог јутра Мундо депортиво доноси да ће се простор за бразилског ветерана отворити само у случају да Нелсон Семедо крене пут Париза у склопу Нејмаровог трансфера. И сам Нејмар могао би да погура читаву ствар. Он би желео да поново игра са Алвесом, па не би требало да чуди уколико чак и сам стави такав услов пред челнике Барселоне. 

Када је у питању физичка спрема и форма Дани Алвес би без проблема могао још коју годину да одигра на врхунском нивоу. Уосталом, на тек завршеном Копа Америка проглашен је за играча турнира, а то свакако није мала ствар. Такође, за његово "здравље" распитује се и Пеп Гвардиола, о чему смо већ писали, али Шпанац би узео Алвеса само у случају да прода Данила. 

Сви остали клубови који су истакли кандидатуру за довођење вероватно најтраженијег слободног агента овог лета имају много мање шансе, а предводе их Интер, Јувентус (ако би отишао Кансело), Арсенал, Дортмунд...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар