Da li će Nejmar postaviti Barsi uslov?

Dani i ja zajedno ili ništa od posla? Jedno je sigurno, put Pariza morao bi da krene Nelson Semedo. . .

Fudbal 29.07.2019 | 09:54
Da li će Nejmar postaviti Barsi uslov?
Dani Alves poznat je kao brbljivac bez dlake na jeziku, ali ovoga puta ne radi se samo o prostim rečima kada je njegov mogući povratak u Barselonu u pitanju. Brazilac ne samo da je lično pozvao prvog čoveka katalonskog kluba Đozepa Bartomeua, već je svojim zastupnicima naložio da sačekaju s realizacijom neke od ponuda sve dok postoji i minimalna šansa za povratak na Nou Kamp. 

To u prevodu znači da će Alves čekati Barsu sve do poslednjih dana prelaznog roka u avgustu. 

A ključ svega drži Alvesov dobar prijatelj - Nejmar. Zapravo, od tog mogućeg transfera zavisi i ovaj. Kao udarnu vest ovog jutra Mundo deportivo donosi da će se prostor za brazilskog veterana otvoriti samo u slučaju da Nelson Semedo krene put Pariza u sklopu Nejmarovog transfera. I sam Nejmar mogao bi da pogura čitavu stvar. On bi želeo da ponovo igra sa Alvesom, pa ne bi trebalo da čudi ukoliko čak i sam stavi takav uslov pred čelnike Barselone. 

Kada je u pitanju fizička sprema i forma Dani Alves bi bez problema mogao još koju godinu da odigra na vrhunskom nivou. Uostalom, na tek završenom Kopa Amerika proglašen je za igrača turnira, a to svakako nije mala stvar. Takođe, za njegovo "zdravlje" raspituje se i Pep Gvardiola, o čemu smo već pisali, ali Španac bi uzeo Alvesa samo u slučaju da proda Danila. 

Svi ostali klubovi koji su istakli kandidaturu za dovođenje verovatno najtraženijeg slobodnog agenta ovog leta imaju mnogo manje šanse, a predvode ih Inter, Juventus (ako bi otišao Kanselo), Arsenal, Dortmund...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar