Шта ће бити 5. августа...?

. . . када се Дибала појави на тренингу Јувентуса? Каква ће бити будућност одличног Аргентинца?

Фудбал 28.07.2019 | 22:30
Шта ће бити 5. августа...?
Пауло Дибала се сваког дана у јавности сели у Манчестер јунајтед и Тотенехем, тако да је његов повратак на тренинге Јувентуса, који је планиран за 5. август, још увек прилично у магли. Ипак, италијански Скај пише да Аргентинац нема намеру да одлази из Торина. Нестрпљиво чека повратак са одмора, после чега жели да започне борбу за место у тиму код Мауриција Сарија.

Његова одлука би могла да поквари Јувентусов план да га уврсти у понуду која је требало да буде послата на адресу Манчестер јунајтеда за Ромелуа Лукакуа.

Дибала је добио додатно време за одмор, с обзиром да је имао учешће на Копа Америка са Аргентином, али у међувремену његово име не излази трансфер тржишта. У везу са одличним нападачем овог лета се његово повезивало прво са Атлетико Мадридом, потом су у игру ушли Бајерн и Интер, а онда је деловало да је најконкретнији Тотенхем. Тренутно је актуелан Манчестер јунајтед због Луакуа, чији потпис жарко жели и Интер.

Када је у питању Дибала, можда ће све бити далеко јасније управо 5. августа, иако је до тада остало довољно дана за нове разноразне спекулације.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар