Šta će biti 5. avgusta...?

. . . kada se Dibala pojavi na treningu Juventusa? Kakva će biti budućnost odličnog Argentinca?

Fudbal 28.07.2019 | 22:30
Šta će biti 5. avgusta...?
Paulo Dibala se svakog dana u javnosti seli u Mančester junajted i Totenehem, tako da je njegov povratak na treninge Juventusa, koji je planiran za 5. avgust, još uvek prilično u magli. Ipak, italijanski Skaj piše da Argentinac nema nameru da odlazi iz Torina. Nestrpljivo čeka povratak sa odmora, posle čega želi da započne borbu za mesto u timu kod Mauricija Sarija.

Njegova odluka bi mogla da pokvari Juventusov plan da ga uvrsti u ponudu koja je trebalo da bude poslata na adresu Mančester junajteda za Romelua Lukakua.

Dibala je dobio dodatno vreme za odmor, s obzirom da je imao učešće na Kopa Amerika sa Argentinom, ali u međuvremenu njegovo ime ne izlazi transfer tržišta. U vezu sa odličnim napadačem ovog leta se njegovo povezivalo prvo sa Atletiko Madridom, potom su u igru ušli Bajern i Inter, a onda je delovalo da je najkonkretniji Totenhem. Trenutno je aktuelan Mančester junajted zbog Luakua, čiji potpis žarko želi i Inter.

Kada je u pitanju Dibala, možda će sve biti daleko jasnije upravo 5. avgusta, iako je do tada ostalo dovoljno dana za nove raznorazne spekulacije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar