Трагедија: Језива подударност

Очеви Иване Богуновић и Миодрага Јовичића, који су са Саром Лолић и Тањом Лацковић настрадали у стравичној саобраћајки јуче ујутру у околини Шапца, прије 30 година су заједно имали тешку саобраћајну несрећу, и то у непосредној близини мјеста на коме се догодила трагедија.

Србија 28.07.2019 | 11:00
Трагедија: Језива подударност
Трагедија се догодила око пет сати ујутру у селу Табановић код Шапца, а у њој је живот изгубило четворо младих људи. За воланом је била Маја Лолић, сестра погинуле Саре, која је превезена у шабачку болницу.

Ивана и Миодраг, чији су очеви учествовали у сличној несрећи прије 30 година, живе у у сусједном мјесту Мачвански Прчиновић, гдје су комшије новинарима Блица испричале за језиву подударност.

– Ту је био Иванин отац, Драган Богуновић, који сада ради у Њемачкој. Био је у колима са оцем Миодрага, дечка који је са Иваном сада погинуо. И он је био повријеђен. Причали су да су Драгана извукли и ставили на кола да му сачувају кичму. Ето, сад њихова дјеца погинуше заједно – причају комшије. 

Настрадали Сара, Миодраг, Тања и Ивана, као и повријеђена Маја били су нераздвојни пријатељи. Сви су чекали ово лето да се поново окупе на Сарином пунољетству које је требало да се догоди за два дана.

Тешка саобраћајна несрећа догодила када је, под још неутврђеним околностима, аутомобил “форд фијеста” шабачких регистарских ознака излетио са пута и ударио у стуб јавне расвјете. Од силине ударца, стуб је ишчупан из земље.

Група младих се враћала из ноћног провода, а шта је био узрок стравичне несреће утврдиће истрага.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ЗНАЊЕ

29.07.2019 08:01

Данас сам прочитао у дневној штампи да је у Србији у посљедњих мјесец дана погинуло 100 људи и да Србији не треба рат. Ако је тако, а вероватно јесте. Власт, мора да уради бар оно што може да уради. Под цијену угрожавања основних људских права, хитно донијети закон којим ће се млађима од 30 година забранити управљање возилима послије 22 00 сати. Увести велике казне за пијане возаче, а престанак радног односа за полицајце који не врше одговорно свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

30.07.2019 09:24

Са сваким Васим ставом се слазем,цак бих додао јос много стоста горе и болније.Једино се не слазем са ставом да свим људима младјим од 30 година треба забранити управљање возилом послије 22 сата.Медју тим људима је много савјесних који дословно постују прописе, а има много и оних који раде до 22 сата или много касније,а тада ни у Бањалуци градски превоз није Бог зна какав,у осталим градовима и не постоји,па је људима ауто једино средство за долазак на посао и повратак куци.

Name

Тацка

29.07.2019 11:08

Држава свакако треба да поведе рачуна и одмах приступи доношењу бољих и за учеснике у саобраћају безбеднијих рјесења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

29.07.2019 11:12

Велика трагедија, десава се то и у РС - у, али ипак мало мање. Испит за државу, решавати то под хитно, то је један од горуцих проблема, нестају нам дјеца у најбољим годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.07.2019 06:26

Ма стварно? И у РС?

Name

Саса

30.07.2019 09:25

Република Српска има много мање становника,по најновијој процјени колико Нови Београд и Земун заједно.

Name

Ре ре

30.07.2019 11:17

Ух што сте вас двојица паметни,овај о броју становника а ни до 11 да изброји од џоинта не може док овај РС србофоб из мржње и не пише Република Српска.

Name

Саша

31.07.2019 10:03

Битно да полиција бахато се понаша према возачима камиона,и ненормалне казне пишу,за 7мин прекораћења сам добио 480еура казну,а млади нек гуну,не труде се да то спријече,узме 500 динара и гас,баш на том шабачком путу су познати полицајци по тој тарифи..битно да се пуни буџет,а што млади гину,нека Искрено саучешће породици

ОДГОВОРИТЕ