Tragedija: Jeziva podudarnost

Očevi Ivane Bogunović i Miodraga Jovičića, koji su sa Sarom Lolić i Tanjom Lacković nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, prije 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću, i to u neposrednoj blizini mjesta na kome se dogodila tragedija.

Srbija 28.07.2019 | 11:00
Tragedija: Jeziva podudarnost
Tragedija se dogodila oko pet sati ujutru u selu Tabanović kod Šapca, a u njoj je život izgubilo četvoro mladih ljudi. Za volanom je bila Maja Lolić, sestra poginule Sare, koja je prevezena u šabačku bolnicu.

Ivana i Miodrag, čiji su očevi učestvovali u sličnoj nesreći prije 30 godina, žive u u susjednom mjestu Mačvanski Prčinović, gdje su komšije novinarima Blica ispričale za jezivu podudarnost.

– Tu je bio Ivanin otac, Dragan Bogunović, koji sada radi u Njemačkoj. Bio je u kolima sa ocem Miodraga, dečka koji je sa Ivanom sada poginuo. I on je bio povrijeđen. Pričali su da su Dragana izvukli i stavili na kola da mu sačuvaju kičmu. Eto, sad njihova djeca poginuše zajedno – pričaju komšije. 

Nastradali Sara, Miodrag, Tanja i Ivana, kao i povrijeđena Maja bili su nerazdvojni prijatelji. Svi su čekali ovo leto da se ponovo okupe na Sarinom punoljetstvu koje je trebalo da se dogodi za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izletio sa puta i udario u stub javne rasvjete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

Grupa mladih se vraćala iz noćnog provoda, a šta je bio uzrok stravične nesreće utvrdiće istraga.

(Blic)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

ZNANJE

29.07.2019 08:01

Danas sam pročitao u dnevnoj štampi da je u Srbiji u posljednjih mjesec dana poginulo 100 ljudi i da Srbiji ne treba rat. Ako je tako, a verovatno jeste. Vlast, mora da uradi bar ono što može da uradi. Pod cijenu ugrožavanja osnovnih ljudskih prava, hitno donijeti zakon kojim će se mlađima od 30 godina zabraniti upravljanje vozilima poslije 22 00 sati. Uvesti velike kazne za pijane vozače, a prestanak radnog odnosa za policajce koji ne vrše odgovorno svoj posao.

ODGOVORITE
Name

Sasa

30.07.2019 09:24

Sa svakim Vasim stavom se slazem,cak bih dodao jos mnogo stosta gore i bolnije.Jedino se ne slazem sa stavom da svim ljudima mladjim od 30 godina treba zabraniti upravljanje vozilom poslije 22 sata.Medju tim ljudima je mnogo savjesnih koji doslovno postuju propise, a ima mnogo i onih koji rade do 22 sata ili mnogo kasnije,a tada ni u Banjaluci gradski prevoz nije Bog zna kakav,u ostalim gradovima i ne postoji,pa je ljudima auto jedino sredstvo za dolazak na posao i povratak kuci.

Name

Tacka

29.07.2019 11:08

Država svakako treba da povede računa i odmah pristupi donošenju boljih i za učesnike u saobraćaju bezbednijih rjesenja.

ODGOVORITE
Name

Noćna ptica

29.07.2019 11:12

Velika tragedija, desava se to i u RS - u, ali ipak malo manje. Ispit za državu, rešavati to pod hitno, to je jedan od gorucih problema, nestaju nam djeca u najboljim godinama.

ODGOVORITE
Name

Re

30.07.2019 06:26

Ma stvarno? I u RS?

Name

Sasa

30.07.2019 09:25

Republika Srpska ima mnogo manje stanovnika,po najnovijoj procjeni koliko Novi Beograd i Zemun zajedno.

Name

Re re

30.07.2019 11:17

Uh što ste vas dvojica pametni,ovaj o broju stanovnika a ni do 11 da izbroji od džointa ne može dok ovaj RS srbofob iz mržnje i ne piše Republika Srpska.

Name

Saša

31.07.2019 10:03

Bitno da policija bahato se ponaša prema vozačima kamiona,i nenormalne kazne pišu,za 7min prekoraćenja sam dobio 480eura kaznu,a mladi nek gunu,ne trude se da to spriječe,uzme 500 dinara i gas,baš na tom šabačkom putu su poznati policajci po toj tarifi..bitno da se puni budžet,a što mladi ginu,neka Iskreno saučešće porodici

ODGOVORITE