Џеко и Интер? Прије ће бити нови уговор у Роми!

Босански Дијамант ускоро ће имати разјашњену ситуацију око даље каријере.

Фудбал 28.07.2019 | 09:16
Џеко и Интер? Прије ће бити нови уговор у Роми!
Запретио је Антонио Конте да ће отићи из Интера ако му клуб ускоро не обезбеди четири тражена појачања међу којима је и Един Џеко, а ако Италијан не буде одлучио да погази своје претње, свашта би могло да се издешава наредних дана.

Италијански Скај овог суботњег јутра доноси причу везану за даљу каријеру Едина Џека. Босански Дијамант би на крају врло лако могао да остане у Роми, па чак и да добије нови уговор, што би потпуно помрсило Интерове планове за ово лето.

Наиме, Пауло Фонсека је одушевљен Џековим залагањем и радом на почетку припрема за нову сезону, због чега се покренула тема наставка сарадње. Осим тога, Ромину ситуацију отежава и неодлучност Гонзала Игуаина, који ни после обављеног телефонског разговора с Фонсеком није сигуран да ли треба да се пресели на Олимпико.

Због тога се Вучица води мишљу да је боље ићи на сигурнију варијанту и Џеку дати нови, појачани уговор него чекати касно лето да би се Игуаин одлучио.

Џеков уговор с Ромом истиче наредног лета, а добио би понуду од бар још две године на ову постојећу и наводно би задржао плату од 4.500.000 евра годишње, због чега је најплаћенији играч у клубу. Наравно, све под условом да Интер не искешира тражених 20.000.000 евра за Џека. 

Подсетимо, Конте је од генералног директора Интера Бепеа Мароте тражио да уз Џека потпише и Ромелуа Лукакуа, за кога је Јувентус од синоћ кренуо у јаку офанзиву, а помиње се да би Манчестер јунајтеду био понуђен Пауло Дибала.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар