Динамо обара рекорд!

Продаје играча за 40 милиона евра?! У "Максимир", наводно, стигла понуда енглеског Вулверхемптона за играча Динама Данија Олма - 25 милиона евра, плус 5 милиона бонуса и 20% од наредне продаје. Динамо му рекао: "Ево ти бланко уговор, НАПИШИ сам цифру коју желиш да останеш"!

Фудбал 27.07.2019 | 22:30
Динамо обара рекорд!
Загребачке "Спортске новости" пишу да би загребачки Динамо, који годинама послује фантастично на фудбалском тржишту, могао да обори сопствени рекорд у продаји играча.

Наводно је енглески Вулверхемптон послао понуду "модрима" за 21-годишњег Шпанца Данија Олма која гласи: 25 милиона евра, плус 5 милиона евра бонуса и 20% од наредне продаје. Отприлике би свеукупно било око 40 милиона евра што би, наводе "Спортске новости", могло да задовоље апетите хрватског шампиона, а и Олмо би добио клуб у којем жели да игра и има минутажу, што му је приоритет.

Ако овај трансфер буде остварен, Динамо би могао да сруши сопствени рекорд. Садашњи држи Марко Пјаца који је лета 2016. године продат Јувентусу за 23 милиона евра. Следи Лука Модрић који је 2009. године продат Тотенхему за 21 милион евра...

Међутим, није баш да ће Динамо лако пустити Олма и жели да га задржи бар до краја квалификација за Лигу шампиона. 

Наводно му је, пишу "Спортске новости", понуђен БЛАНКО уговор и саопштено му: "Напиши сам суму коју желиш".

Овај офанзивни фудбалер (офанзивни везни или крило) дошао је у Динамо још 2014. године. Прошао је најпре школу Еспањола, па Барселоне и играо је за све млађе категорије шпанске репрезентације.

Са Динамом је 2016. године потписао четворогодишњи уговор, а 2018. године проглашен је за најбољег играча хрватске лиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар