Dinamo obara rekord!

Prodaje igrača za 40 miliona evra?! U "Maksimir", navodno, stigla ponuda engleskog Vulverhemptona za igrača Dinama Danija Olma - 25 miliona evra, plus 5 miliona bonusa i 20% od naredne prodaje. Dinamo mu rekao: "Evo ti blanko ugovor, NAPIŠI sam cifru koju želiš da ostaneš"!

Fudbal 27.07.2019 | 22:30
Dinamo obara rekord!
Zagrebačke "Sportske novosti" pišu da bi zagrebački Dinamo, koji godinama posluje fantastično na fudbalskom tržištu, mogao da obori sopstveni rekord u prodaji igrača.

Navodno je engleski Vulverhempton poslao ponudu "modrima" za 21-godišnjeg Španca Danija Olma koja glasi: 25 miliona evra, plus 5 miliona evra bonusa i 20% od naredne prodaje. Otprilike bi sveukupno bilo oko 40 miliona evra što bi, navode "Sportske novosti", moglo da zadovolje apetite hrvatskog šampiona, a i Olmo bi dobio klub u kojem želi da igra i ima minutažu, što mu je prioritet.

Ako ovaj transfer bude ostvaren, Dinamo bi mogao da sruši sopstveni rekord. Sadašnji drži Marko Pjaca koji je leta 2016. godine prodat Juventusu za 23 miliona evra. Sledi Luka Modrić koji je 2009. godine prodat Totenhemu za 21 milion evra...

Međutim, nije baš da će Dinamo lako pustiti Olma i želi da ga zadrži bar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Navodno mu je, pišu "Sportske novosti", ponuđen BLANKO ugovor i saopšteno mu: "Napiši sam sumu koju želiš".

Ovaj ofanzivni fudbaler (ofanzivni vezni ili krilo) došao je u Dinamo još 2014. godine. Prošao je najpre školu Espanjola, pa Barselone i igrao je za sve mlađe kategorije španske reprezentacije.

Sa Dinamom je 2016. godine potpisao četvorogodišnji ugovor, a 2018. godine proglašen je za najboljeg igrača hrvatske lige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar