Чоло одговорио Зидану: Дерби је дерби!

Спремали смо се за дерби, резултат не осликава прави однос Реаловог квалитета.  Симеоне није потпуно задовољан игром, упркос убедљивој победи над Реалом.

Фудбал 27.07.2019 | 21:56
Чоло одговорио Зидану: Дерби је дерби!
Жалио се Зинедин Зидан после утакмице како се његов Реал спремао за пријатељски меч, а да су фудбалери Атлетика играли пуним интензитетом. Одмах је стигао одговор из супротног табора: "Спремали смо се за дерби какав представља сусрет Реала и Атлетика".

Истини за вољу, Атлетико је изгледао као да је спреман за финале Лиге шампиона, Реал као да их је неко пушком натерао да изађу на терен... Али, такав однос снага иде на Реалову, не на душу Атлетикових фудбалера. И упркос страшној игри и убедљивој победи, Дијего Симеоне није био у потпуности задовољан свим детаљима.

“Добро смо спремили утакмицу, од најситнијих до највећих детаља. Али, и даље морамо да порадимо на интензитету наше игре“, као из топа ће Симеоне, који се потом надовезао:

“Ми смо се спремали за дерби какав и представља сусрет Реала и Атлетика. Задовољан сам што је све прошло како треба“.

Чоло, ипак, упозорава да овај резултат апсолутно ништа не значи, јер...

“Ово није реалност потенцијала који има Зиданов тим и верујем да је његов таленат велики. Ми смо одрадили велики посао као тим, овог лета смо пробали да додамо талента у наш тим и могу да кажем да имамо три или четири изузетно надарена фудбалера. Важно је да смо брзо нашли тај колективни дух и да побеђујемо“.

Атлетико није могао да добије бољи замајац за сезону која ускоро почиње... У супротном табору глава ће болети многе...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар