Čolo odgovorio Zidanu: Derbi je derbi!

Spremali smo se za derbi, rezultat ne oslikava pravi odnos Realovog kvaliteta.  Simeone nije potpuno zadovoljan igrom, uprkos ubedljivoj pobedi nad Realom.

Fudbal 27.07.2019 | 21:56
Čolo odgovorio Zidanu: Derbi je derbi!
Žalio se Zinedin Zidan posle utakmice kako se njegov Real spremao za prijateljski meč, a da su fudbaleri Atletika igrali punim intenzitetom. Odmah je stigao odgovor iz suprotnog tabora: "Spremali smo se za derbi kakav predstavlja susret Reala i Atletika".

Istini za volju, Atletiko je izgledao kao da je spreman za finale Lige šampiona, Real kao da ih je neko puškom naterao da izađu na teren... Ali, takav odnos snaga ide na Realovu, ne na dušu Atletikovih fudbalera. I uprkos strašnoj igri i ubedljivoj pobedi, Dijego Simeone nije bio u potpunosti zadovoljan svim detaljima.

“Dobro smo spremili utakmicu, od najsitnijih do najvećih detalja. Ali, i dalje moramo da poradimo na intenzitetu naše igre“, kao iz topa će Simeone, koji se potom nadovezao:

“Mi smo se spremali za derbi kakav i predstavlja susret Reala i Atletika. Zadovoljan sam što je sve prošlo kako treba“.

Čolo, ipak, upozorava da ovaj rezultat apsolutno ništa ne znači, jer...

“Ovo nije realnost potencijala koji ima Zidanov tim i verujem da je njegov talenat veliki. Mi smo odradili veliki posao kao tim, ovog leta smo probali da dodamo talenta u naš tim i mogu da kažem da imamo tri ili četiri izuzetno nadarena fudbalera. Važno je da smo brzo našli taj kolektivni duh i da pobeđujemo“.

Atletiko nije mogao da dobije bolji zamajac za sezonu koja uskoro počinje... U suprotnom taboru glava će boleti mnoge...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar