Реакција из Реала: Зидана боли, Серхио Рамос о Бејлу...

Тешки дани на Бернабеуу. . .

Фудбал 27.07.2019 | 21:18
Реакција из Реала: Зидана боли, Серхио Рамос о Бејлу...
Тежак посао за Зинедина Зидана после ноћашње утакмице са Атлетиком постао је још тежи. Реал је побеђен и понижен у судару са градским ривалом. Ништа не наговештава ренесансу највећег клуба на свету после очајне сезоне.

Иако је његов тим понижен, француски стручњак верује да ће Реал бити конкурентан у свим такмичењима.

“Када сезона почне ствари ће се сигурно променити. Бићемо много мотивисанији. Не сумњам да ће сезона бити добра за нас.  Данас не можемо да будемо срећни, али сигуран сам да имамо екипу која ће бити конкурентна”, рекао је Зидан.

Ретко када Реал Мадрид је у историји примио седам голова. Мадридски медији ће бити немилосрдни наредних дана.

“Не брине ме пораз, али ово боли. Догодило се и не можемо да побегнемо од тога. Ужасно смо ушли у меч и после девет минута смо губили са два гола разлике. Немојте мислити да играчи нису свесни шта се догодило. Верујем у њих и знам да ме неће изневерити. Морамо да останемо смирени, јер је ово припремна утакмица”, додао је Зидан.

Слично је резоновао и капитен Серхио Рамос.

“Осечај није добар. Ово је тек почетак, мечеви служе да би се достигао такмичарски ниво. Ми смо ово прихватили као пријатељски меч, они нису. После ужасног првог дела циљ је био да то заборавимо и покушамо да добијемо наставак. Морамо што пре да заборавимо прошлу сезону, јер смо сада почели од нуле.”,рекао је Рамос.

Он се дотакао и судбине Герета Бејла.

“Ми се не бринемо. Бејл је наш саиграч и сигурно је да смо срећни са њим”.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар