Reakcija iz Reala: Zidana boli, Serhio Ramos o Bejlu...

Teški dani na Bernabeuu. . .

Fudbal 27.07.2019 | 21:18
Reakcija iz Reala: Zidana boli, Serhio Ramos o Bejlu...
Težak posao za Zinedina Zidana posle noćašnje utakmice sa Atletikom postao je još teži. Real je pobeđen i ponižen u sudaru sa gradskim rivalom. Ništa ne nagoveštava renesansu najvećeg kluba na svetu posle očajne sezone.

Iako je njegov tim ponižen, francuski stručnjak veruje da će Real biti konkurentan u svim takmičenjima.

“Kada sezona počne stvari će se sigurno promeniti. Bićemo mnogo motivisaniji. Ne sumnjam da će sezona biti dobra za nas.  Danas ne možemo da budemo srećni, ali siguran sam da imamo ekipu koja će biti konkurentna”, rekao je Zidan.

Retko kada Real Madrid je u istoriji primio sedam golova. Madridski mediji će biti nemilosrdni narednih dana.

“Ne brine me poraz, ali ovo boli. Dogodilo se i ne možemo da pobegnemo od toga. Užasno smo ušli u meč i posle devet minuta smo gubili sa dva gola razlike. Nemojte misliti da igrači nisu svesni šta se dogodilo. Verujem u njih i znam da me neće izneveriti. Moramo da ostanemo smireni, jer je ovo pripremna utakmica”, dodao je Zidan.

Slično je rezonovao i kapiten Serhio Ramos.

“Osečaj nije dobar. Ovo je tek početak, mečevi služe da bi se dostigao takmičarski nivo. Mi smo ovo prihvatili kao prijateljski meč, oni nisu. Posle užasnog prvog dela cilj je bio da to zaboravimo i pokušamo da dobijemo nastavak. Moramo što pre da zaboravimo prošlu sezonu, jer smo sada počeli od nule.”,rekao je Ramos.

On se dotakao i sudbine Gereta Bejla.

“Mi se ne brinemo. Bejl je naš saigrač i sigurno je da smo srećni sa njim”.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar