Несуђени саиграчи: Милан Павков и Гарет Бејл!

Звезди Реал Мадрида понуђен је огроман новац да се пресели у Кину. Мало је недостајало за велшко-српски тандем у Азији.

Фудбал 28.07.2019 | 11:10
Несуђени саиграчи: Милан Павков и Гарет Бејл!
Крајем прошлог месеца, детаљи су одлучивали да Милан Павков (25) не постане играч кинеског клуба Ђангсу Сунинг.

Црвена звезда прихватила је понуду од око два милиона, а љубимац навијача отпутовао је у Кину на завршне преговоре. Међутим, тамо није био задовољан условима, па се вратио међу црвено-беле и ове недеље постигао још један веома важан гол у Европи.

У суботу ујутру, из Кине је стигла још једна вест о Ђангсуу - и то веома "бомбастична":

Тај кинески клуб приводи крају преговоре са скрајнутом звездом Реала Гаретом Бејлом (30) и договор је веома близу! Велшанин, освајач четири титуле Лиге шампиона, наводно пред собом има понуду да недељно зарађује милион фунти (1,1 милион евра).

Прелазни рок у Кини завршава се у среду и Кинези ће морати на сто да изнесу све што имају ако хоће да офанзивца "краљевског клуба" прикључе екипи Румуна Козмина Оларојуа.

У овом тренутку, тај клуб је квоту странаца "попунио" тандемима Италијана и Бразилаца. То су Едер (32), Алекс Тешеира (29),, Габријел Палета (33) и бивши штопер Атлетико Мадрида и Интера, Миранда (34).

У истом тиму је почетком прошле године играо и Звездин центарфор Ричмонд Боаћи (16 утакмица/3 гола), али се после полусезоне вратио међу црвено-беле.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар