Nesuđeni saigrači: Milan Pavkov i Garet Bejl!

Zvezdi Real Madrida ponuđen je ogroman novac da se preseli u Kinu. Malo je nedostajalo za velško-srpski tandem u Aziji.

Fudbal 28.07.2019 | 11:10
Nesuđeni saigrači: Milan Pavkov i Garet Bejl!
Krajem prošlog meseca, detalji su odlučivali da Milan Pavkov (25) ne postane igrač kineskog kluba Đangsu Suning.

Crvena zvezda prihvatila je ponudu od oko dva miliona, a ljubimac navijača otputovao je u Kinu na završne pregovore. Međutim, tamo nije bio zadovoljan uslovima, pa se vratio među crveno-bele i ove nedelje postigao još jedan veoma važan gol u Evropi.

U subotu ujutru, iz Kine je stigla još jedna vest o Đangsuu - i to veoma "bombastična":

Taj kineski klub privodi kraju pregovore sa skrajnutom zvezdom Reala Garetom Bejlom (30) i dogovor je veoma blizu! Velšanin, osvajač četiri titule Lige šampiona, navodno pred sobom ima ponudu da nedeljno zarađuje milion funti (1,1 milion evra).

Prelazni rok u Kini završava se u sredu i Kinezi će morati na sto da iznesu sve što imaju ako hoće da ofanzivca "kraljevskog kluba" priključe ekipi Rumuna Kozmina Olarojua.

U ovom trenutku, taj klub je kvotu stranaca "popunio" tandemima Italijana i Brazilaca. To su Eder (32), Aleks Tešeira (29),, Gabrijel Paleta (33) i bivši štoper Atletiko Madrida i Intera, Miranda (34).

U istom timu je početkom prošle godine igrao i Zvezdin centarfor Ričmond Boaći (16 utakmica/3 gola), ali se posle polusezone vratio među crveno-bele.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar