Реал преварио Атлетико и Наполи: Хамес остаје!

Све због повреде Марка Асенсија, тврде новинари популарне телевизијске емисије Чирингито.

Фудбал 28.07.2019 | 11:48
Реал преварио Атлетико и Наполи: Хамес остаје!
Ни Наполи, ни Атлетико, већ - Реал Мадрид!

Црне слутње челника Наполија и Атлетика су се обистиниле после тешке повреде Марка Асенсија и Хамеса Родригеза ћемо напослетку ипак гледати још једну сезону у дресу Краљевског клуба! Такав расплет је и могао да се очекује јер једноставно после испадања Асенсија из састава практично све до наредне сезоне, Зинедин Зидан мораће на крају да поједе своје речи и остави Хамеса у тиму. То се апсолутно коси са свим плановима које су Зидан и Реал имали за Хамеса, поготово јер су се сви у редовима Краљевског клуба надали да ће од продаје Колумбијца попунити касу са 50.000.000 евра како би се лакше дисало после правог шопингхоличарског похода у којем је током последњих шест месеци за летња појачања утрошено преко 300.000.000 евра. 

Новинари телевизијске емисије Чирингито, који знају да погоде, али и дебело да промаше, кажу да је у Реалу већ одлучено и да ће се Хамес Родригез ставити на располагање Зинедину Зидану на припремама за нову сезону. Подсетимо, Флорентино Перез је Хамесовом агенту Жоржу Мендешу дао био рок до 29. јула да заврши продају или у Наполи или у Атлетико, али се у међувремену Асенсио тешко повредио - пуцање предњих укрштених лигамената левог колена и страдање менискуса - и клуб је сада у готово безизлазној ситуацији. Хамес остаје као човек који директно може да покрије место Зидановог миљеника и џокера, а никоме се у овом тренутку не даје новац за појачање, с обзиром да ће се Асенсио вратити на терен кроз годину дана.

Уосталом, Реал је последњу велику суму новца за ово лето оставио за довођење Пола Погбе, Кристијана Ериксена или Донија ван де Бека. Пошто је Мендешу време истицало, а није успео да одради ништа конкретно, иако се чак провлачило да је Хамес договорио трансфер у Атлетико за 50.000.000 евра и петогодишњи уговор, те да му је Зидан дао зелено светло за одлазак у комшијске редове, на крају долазимо до ситуације коју је Хамес можда и најмање желео. Јер, зна да га Зидан не жели и не види као део овог система, а чак се и у првом заједничком мандату његова улога полако губила, због чега је на крају и морао да оде на двогодишњу позајмицу у Бајерн. 

Ако се ова вест заиста испостави тачном, Хамес ће имати годину дана да убеди Зидана да су се ствари ипак промениле и да може да парира осталима за дрес Краљевског клуба. Чекамо да видимо шта ће јавити остали релевантни медији по Шпанији...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар